СРБИН СТРАДАО ПОКУШАВАЈУЋИ ДА СПАСЕ ЋЕРКУ: Бранко се утопио док су му дете носили таласи ( ВИДЕО)

Novosti online

24. 01. 2022. у 22:55

СРБИН Бранко Радуловић (49) утопио се на популарној плажи у Аделаиду у Аустралији, покушавајући да спаси своју шестогодишњу ћерку, коју су таласи однели далеко од обале.

СРБИН СТРАДАО ПОКУШАВАЈУЋИ ДА СПАСЕ ЋЕРКУ: Бранко се утопио док су му дете носили таласи ( ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Очевици кажу да се девојичица налазила у чамцу на надувавање, када су је таласи однели од обале, а да је Бранко обучен улетео у воду како би је спасио.

Мајкл Напер (70) играо се са својим унуцима на плажи, када је видео човека који је ушао у воду како би спасио своју ћерку.

- Потрчао сам да га стигнем. Пре него што сам успео да дођем до њега, девојчица је скочила из чамца у његово наручје. Покушавао је да је спаси у дубокој води - рекао је и додао да је јак ветар потом одувао гумени чамац, а да је он успео да девојчицу стави на даску за пливање.

Ипак, до Бранка није успео да стигне на време.

- Када сам успео да дођем до њега, већ је био под водом. Потом је његово тело испливало и то је био моменат када сам га ухватио за панталоне и окренуо га тако да му лице буде изнад воде - додао је.

Бранко је био без свести када су ћерка и он, уз помоћ посетилаца на плажи извучени из воде.

- Мислим да сам раније могао да стигнем до њих и жао ми је што нисам - рекао је Мајкл.

Бранко ће остати упамћен као херој

Породица и пријатељи су се путем друштвених мрежа опростили од посвеженог оца који је свој живот дао за живот своје ћерке. Бранко је ћерку описивао као своју принцезу.

"Умро је херојском смрћу, спасавајући своју Лару из мора", "Шокирани смо, али знамо колико је волео своју омиљену девојчицу и да не постоји нешто што не би урадио за њу", "Дао си живот за њу и тиме показао за шта си живео", само су неке од порука људи блиских Бранку.

БОНУС ВИДЕО - РУСКИ ХЕЛИКОПТЕРИ „КАМОВ-32“ СТИЖУ У СРБИЈУ: Најбоља машина за гашење пожара

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

КАДИРОВ ПОРУЧИО: Наш непријатељ НИЈЕ Украјина