НАМЕРНО ЈЕ ГУРНУО ПОД ВОЗ: Жена у Бриселу пала на шине, срећом избегнута трагедија! (ВИДЕО)

Novosti online

16. 01. 2022. у 20:45

ШОКАНТНЕ забележене су у бриселском метроу где је младић намерно гурнуо жену на шине док је воз улазио у станицу, али је на срећу машиновођа успео да заустави воз у последњој секунди.

НАМЕРНО ЈЕ ГУРНУО ПОД ВОЗ: Жена у Бриселу пала на шине, срећом избегнута трагедија! (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Жена је гурнута на шине на станици Рожер док је метро улазио у станицу, међутим, брзо су јој помогли случајни пролазници, потврдила је бриселска компанија за јавни превоз СТИБ, која управља метроом у главном граду.

- Возач је реаговао веома добро, али је веома шокиран, као и жртва - рекао је за Брисел тајмс Гај Саблон, портпарол СТИБ-а.

Оператер метроа је наводно видео особу на шинама и зауставио се на време повлачењем кочнице за случај нужде, као што се може видети на снимку безбедносне камере.

На снимку се види како починилац, младић, хода напред-назад по платформи, а затим жену одједном гура на шине. Други људи који су стајали на платформи помогли су жени да се попне са шина и врати се на платформу.

На лице места одмах су позвани и полиција и Хитна помоћ. Жртва и возач метроа пребачени су у болницу, а након указане неопходне неге, обома је дозвољено да се врате кући.

Инцидент је довео до прекида саобраћаја метроа између станица Елисабет и Артс-Лои до 20:15.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ПРЕДСЕДНИК АЛБАНИЈЕ НИЈЕ ИЗАБРАН НИ У ДРУГОМ КРУГУ: Еди Рама позвао опозицију да предложи кандидата