ОТПУСТИО 900 РАДНИКА ТОКОМ ЗУМ САСТАНКА: Након напада на друштвеним мрежама, Гарг се извињава запосленима

Novosti online

08. 12. 2021. у 10:35

ГЕНЕРАЛНИ директор стартапа Better.com Вишал Гарг се у мејлу извинио запосленима због начина на који је прошле недеље отпустио њих 900, преноси Бизнис Инсајдер.

ОТПУСТИО 900 РАДНИКА ТОКОМ ЗУМ САСТАНКА: Након напада на друштвеним мрежама, Гарг се извињава запосленима

Фото: Јутјуб/Принтскрин

Гарг се суочио са изливима беса на друштвеним мрежама због начина на који је поделио отказе, што се десило током троминутног Зум позива који је касније процурио на Јутјуб и прикупио скоро милион прегледа, преноси "Блиц".

У наставку се налази цео текст Гарговог имејла у уторак:

- Желим да се извиним због начина на који сам поделио отказе прошле недеље.

Нисам успео да покажем потребну количину поштовања и уважавања за појединце који су погођени и за њихов допринос Бетеру.

Одлука о отпуштању је моја, али сам у комуникацији погрешно извршио. На тај начин сам вас обрукао.

Схватам да начин на који сам пренео лоше вести је учинио лошу ситуацију гором. Дубоко ми је жао и желим да научим што више могу из ове ситуације како бих био још бољи лидер него што ви очекујете.

У компанији Бетер ваша посвећеност, фокус и стручност су од суштинског значаја у виталном послу који обављамо да бисмо открили вредност, радост и могућност поседовања куће за наше клијенте широм земље. Не могу бити више захвалан за све што постижете за клијенте које опслужујемо.

Разговараћемо више на нашем предстојећем All Hands састанку о томе шта да очекујемо у наредној години. Надам се да ћете ми се придружити у дискусији. Такође предузимамо брзе кораке како бисмо били сигурни да смо веома транспарентни и усклађени као компанија са циљевима за 2022. годину, метрикама које су најважније, и како сви заједно можемо да радимо још боље да бисмо служили нашим клијентима и остварили своју мисију.

Верујем у вас, верујем у боље и верујем да заједнички рад може заједно да побољша власништво над кућом.

Хвала вам.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)