ЖРТВА ПЕДОФИЛА МИЛИЈАРДЕРА ОТКРИЛА: Џефри Епстајн ме је упознао са Трампом кад сам имала 14 година!

Novosti online

02. 12. 2021. у 00:11

ЈЕДНА од четири жене које кажу да их је Гилен Максвел "уходавала" за секс сведочила је јуче да ју је осуђени педофил покојни милијардер Џефри Епстајн одвео да упозна Доналда Трампа када је имала само 14 година.

ЖРТВА ПЕДОФИЛА МИЛИЈАРДЕРА ОТКРИЛА: Џефри Епстајн ме је упознао са Трампом кад сам имала 14 година!

Фото: ЕПА

Сведочећи на суђењу Гилен Максвел у Њујорку, жена која је због осетљивости случајева означена псеудонимом "Џејн", рекла је на унакрсном испитивању да је бившег председника САД упознала 1990-их година у Мар-а-Лагу, његовом одмаралишту у Палм Бичу на Флориди, преноси НБЦ. Џејн није навела никакво недолично понашање Трампа и није улазила у детаље зашто је била у летовалишту.

- Епстајн вас је упознао с Доналдом Трампом, зар не? - упитала је Лора Менингер, адвокат Максвелове.

Џејн је такође признала да је 1998. учествовала на такмичењу лепоте "Мис Тин САД", који је био повезан с Трампом. Није одмах било јасно је ли то било пре или након састанка у Мар-а-Лагу. НБЦ Њуз "обратио се Трамповом портпаролу да би сазнао да ли се сећа бивши председник, који је својевремено назвао Епстајна "сјајним човеком", да ли је упознао Џејн. До објаве њиховог текста није било одговора. Након Епстајновог хапшења 2019. године, Трамп је новинарима рекао да "није Епстајнов обожаватељ".

Максвелова, 59-годишња бивша Епстајнова помоћница, оптужена је да је циљано тражила рањиве девојке и младе жене па их "уходавала" за секс с Епстајном и другим моћним мушкарцима. На суђењу за помагање Епстајну у регрутовању и злостављању Џејн и три друге малолетне девојке, углавном током 1990-их, Максвелова је одбацила све оптужбе и изјаснила се да није крива за шест оптужби које су подигнуте против ње. Адвокати Максвелове тврде да је савезни тужитељи "жртвују" јер не могу да суде Епстајну, осуђеном сексуалном преступнику који се обесио у притвору на Менхетну пре две године док је чекао суђење за сексуалну трговину, док камере нису радиле, а чувари су спавали.

Фото: ЕПА

Епстајн је редовно злостављао

Тврдњу да је Максвелова неправедно мета прогона поновили су и њени брат и сестра. У среду су у судници били њена сестра Изабел и брат Кевин. Откриће да се Џејн разишла са Трампом дошло је дан након што је у детаље сведочила о томе како ју је Максвелова наводно учила како да "масира" и сексуално задовољава Епстајна.

Џејн је такође сведочила да ју је Епстајн редовно злостављао и да је учествовала у оргијама које су укључивале и Максвелову и Епстајна у његовим раскошним домовима у Палм Бичу на Флориди и Њујорку, као и на његовом ранчу у Новом Мексику. Џејн је секс с Епстајном описала као "љубљење, орални секс који су пружали једном другом, једнострани орални секс и потпуни сношај".

- Јесте ли увежбали своје сведочење за директно испитивање? - упитао је у једном тренутку адвокат Максвелове.

- Не - одговорила је Џејн.

Адвокат је затим показала писмо захвалности Епстајну, које је укључивало и фразу "You rock my world" (Ти помераш мој свет) и питала Џејн да ли је она то написала.

- Да, непријатно - одговорила је Џејн.

Раније на суђењу Џејн је сведочила да је још увек оплакивала смрт свог оца кад су се Максвелова и Епстајн спријатељили с њом док је имала само 14 година. Рекла је да се Максвелова према њој понашала као старија сестра, а истовремено ју је мамила у свет сексуалне трговине.

БОНУС ВИДЕО - ВАШИНГТОНСКЕ ТАЈНЕ: Ко је у Белој кући био геј, а кога су волеле жене?

(Индекс.хр)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)