"НАЈТУЖНИЈА ПРИНЦЕЗА" НА ЛЕЧЕЊУ: Срцепарајуће фотографије деце обишле свет (ФОТО)

Новости онлине

19. 11. 2021. у 14:41

ПРИНЦ Алберт од Монака открио је да је његова супруга, принцеза Шарлин, примљена у "установу за лечење", где ће остати најмање неколико недеља, након што је није било добро пошто се вратила из Јужне Африке, пише Дејли мејл.

НАЈТУЖНИЈА ПРИНЦЕЗА НА ЛЕЧЕЊУ: Срцепарајуће фотографије деце обишле свет (ФОТО)

Фото: AP Photo/Daniel Cole

Алберт (63) је објаснио да је његова супруга, која је изгледала све слабија, признала да јој је потребна помоћ након што је он организовао "интервенцију" са њеном браћом и снајом.

Алберт, који је раније ове године рекао да његова жена пати од инфекције синуса, није открио детаље њене болести, али је искључио рак и корона вирус. Он је наговестио да Шарлин има проблема са менталним здрављем, рекавши да је "била преоптерећена и да није могла да се суочи са службеним обавезама, животом уопште или чак породичним животом" и да пати од "емоционалне и физичке исцрпљености".

Принц Монака је рекао да је породично окупљање прошле недеље у почетку прошло "прилично добро", у првих неколико сати, али је потом постало "прилично очигледно" да Шарлин није добро.

- Већ је знала да је најбоља ствар да оде да се одмори и добије прави медицински третман. И то не у Монаку. Због приватности, то би требало да буде негде ван Кнежевине.

У међувремену је открио да ће њихова деца Габријела и Жак "посетити" Шарлин када добију "медицинску дозволу", рекавши да близанци "знају да је уморна".

Деца Алберта и Шарлин су данас држала натписе на којима је писало: "Недостајеш нам, мама" током прославе Дана државности.

БОНУС ВИДЕО: ВАШИНГТОНСКЕ ТАЈНЕ - Ко је у Белој кући био геј, а кога су волеле жене?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ХЕРСОНСКА ОБЛАСТ ЗАТВАРА ГРАНИЦУ СА УКРАЈИНОМ: Прелази постају све опаснији, пут ка Криму и народним републикама остаје отворен