ПРВИ СНИМЦИ СА МЕСТА ТРАГЕДИЈЕ: Ово је црква у којој је Алек Болдвин убио Халину Хачинс (ВИДЕО)

Novosti online

22. 10. 2021. у 07:31

ТРАГЕДИЈА се догодила на снимању филма "Rust" (Рђа), када је прослављени холивудски глумац Алек Болдвин убио своју колегиницу Халину Хачинс (42) и ранио Хоела Соузу (48).

ПРВИ СНИМЦИ СА МЕСТА ТРАГЕДИЈЕ: Ово је црква у којој је Алек Болдвин убио Халину Хачинс (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин/Youtube CBS Los Angeles

Како се види на првим снимцима, које преносе светски медији, до трагедије је дошло на снимању сцене у импровизованој цркви.

Филм се снима у Новом Мексику.

Погледајте снимке са места трагедије:

У саопштењу из продукције филма "Rust" ("Рђа") наводи се да је дошло до несреће услед неправилног коришћења филмског оружја.

Полиција у саопштењу наводи да је прерано рећи о каквом се догађају радило и нису употребили термин несрећа, остављајући то истражитељима.

Према наводима истражитеља, немили догађај збио се приликом снимања сцене која је укључивала коришћење реквизита ватреног оружја, када је дошло до испаљивања.

Спроводи се истрага о врсти метака који су испаљени.

Халина Хачинс је рођена у Украјини 1979. године. Халина је одрастала у совјетској војној бази у Арктичком кругу. Похађала је Кијевски национални универзитет и дипломирала међународно новинарство пре него што је почела да ради на британским документарним продукцијама као истраживачки новинар.

Касније се преселила у Лос Анђелес и дипломирала на Конзерваторијуму Америчког филмског института 2015. Године 2018. била је сниматељ у лабораторији "21st Century Fox DP", а годину дана касније изабрана је за једну од звезда у успону часописа "American Cinematographer".

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)