ДОБАР ЈЕДИНО У ЗАГОРЧАВАЊУ ТУЂИХ ЖИВОТА: Отац Илона Маска - троструки убица који је пасторки направио дете!

Novosti online

26. 09. 2021. у 23:33

ЕРОЛ Маск, отац познатог контроверзног милијардера је права "мустра" - убио је троје људи, а онда се вадио на самоодбрану! Али, то није све…

ДОБАР ЈЕДИНО У ЗАГОРЧАВАЊУ ТУЂИХ ЖИВОТА: Отац Илона Маска - троструки убица који је пасторки направио дете!

Фото: Танјуг/АП

Након што су објављене вести о томе како су Илон Маск и Грејмс раскинули, сви су почели да копају по животу једног од најбогатијих људи на свету. Истраживање се није само свело на то у каквом је односу био са певачицом или како васпитавају дете, већ се отишло дубље у најинтимније породичне ствари.

Мајка Илона Маска никада није одбијала медије, па је тако Маја Маск отворено причала о тешком животу и кроз шта је све прошла, како са Илоном тако и са супругом. Оно што мало ко зна јесте да се Илон никако не слаже са оцем Еролом.

О животу ове породице написана је и књига "Елон Муск: Тесла, СпацеX, анд тхе Qуест фор а Фантастиц Футуре" у којој је Ешли Ванс спровела истраживања и урадила интервјуе са свим члановима породице како би дошла до дна затегнутих веза.

У овој књизи Илон је оца описао речима: Он је зао човек.

- Он је добар у загорчавању живота, то је сигурно. Он није срећан човек. Не знам како неко постаје такав какав јесте. Само би изазвало превише проблема да вам кажем више о њему - рекао је Илон.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм/гриме

Клер Буше - Грајмс, девојка Илона Маска

Ерол је у животу чинио много лоше и драматичне ствари, а једна у низу најгорих је податак да има дете са пасторком. Отац Илона Маска завео је девојку која је имала само четири године када је он оженио њену маму. Јана Безуиденхоут и Ерол имају дете, а он се правдао речима да није Јану која је тада имала 30 година сматрао као своју пасторку, јер је она дуго била ван породице и одгајана је у другој кући.

Надаље објашњава да је беба Елиот Раш коју има са пасторком само плод "једнократне грешке".

- Десило се то једне вечери када је Јана дошла да преспава код мене након што ју је дечко избацио из куће. Морате да схватите да сам 20 година сам и да сам само један обичан мушкарац који греши - испричао је он.

Уколико сте мислили да од ове приче не може ништа горе да се деси, само да напоменемо да је Ерол у интервјуу за Ролинг Стоне 2017. године причао о насилним тренуцима у Јужној Африци.

Открио је да је пуцао и убио три особе које су провалиле у његову кућу у Јоханезбургу. Првобитно је оптужен за убиство из нехата, али је на крају пуштен из мотива самоодбране.

Принтскрин: Yоутубе/ Неwс Спорт

БОНУС ВИДЕО - НАУЧНА СЕНЗАЦИЈА: Открића над Сићевачком клисуром бацају ново светло на историју

(Стил Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)