ДЕВОЈЧИЦА (2) И ТРОМЕСЕЧНА БЕБА НАЂЕНИ НАПУШТЕНИ: Шокантно откриће полиције у шуми, порука открила њихово порекло (ФОТО)

Novosti online

18. 09. 2021. у 21:30

ГРАНИЧНА полиција Сједињених Држава спасла је двоје малишана, након што су пронађени у шуми на обали реке Рио Гранде.

ДЕВОЈЧИЦА (2) И ТРОМЕСЕЧНА БЕБА НАЂЕНИ НАПУШТЕНИ: Шокантно откриће полиције у шуми, порука открила њихово порекло (ФОТО)

Фото: ЦБП

У уторак је полиција на Твитеру објавила фотографију двогодишње девојчице са ранцем и тромесечног дечака у корпи са ћебетом како седе у растињу.

Гранична полиција је у саопштењу за јавност открила да су службеници пронашли децу напуштену у близини Игл Паса око поднева.

Службеници који су патролирали бродом приметили су необичну боју на обали реке и након што су пришли ближе схватили су да су у питању напуштена деца.

Порука која је пронађена испод носиљка у којој је била беба открила је узраст деце, као и да су у питању брат и сестра пореклом из Хондураса.

- Спроведена је детаљна претрага подручја, али немамо податке шта се догодило са њиховим родитељима - наводи се у саопштењу.

У додатном саопштењу објављеном на Твитеру, начелник граничне полиције Роберт Гарсија похвалио је запослене, јер су децу довели на сигурно, пише Пипл.

- Осећај за детаље који наши агенти показују док извршавају своје дужности некада може да буде разлика између живота и смрти - написао је он.

Он је додао да је болно и фрустрирајуће знати да постоје деца која су напуштена без гриже савести, знајући да им је самима у шуми угрожена безбедност.

Тренутно се не зна где се налазе њихови родитељи и још се трага за њима.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)