АМЕРИКА КАО ТИТАНИК! Такер никад жешће ударио на Бајдена: Ко плаћа за ову катастрофу? (ВИДЕО)

Novosti online

31. 08. 2021. у 15:41

ВОДИТЕЉ "Фокс њуза" Такер Карлсон позвао је на одговорност америчке лидере после катастрофе у Кабулу.

АМЕРИКА КАО ТИТАНИК! Такер никад жешће ударио на Бајдена: Ко плаћа за ову катастрофу? (ВИДЕО)

Фото: Фокс њуз принтскрин

- Јасно је да посматрамо кључну тачку у нашој историји. Најочигледнијe жртвe - осим 13 погинулих војника прошле недеље - су америчка моћ и престиж, који су, у само неколико дана, значајно умањени. Овај тренутак ће имати велике последице, како у блиској будућности, тако и кроз генерације које иду напред. Али за сада, вреди се запитати, ко преузима одговорност за то? Ко плаћа за ову катастрофу? Не тако давно, на то би било лако одговорити: наши лидери. До недавно су одговорни људи разумели да лидерство долази са обавезама, а не само са привилегијама. Ако желите да доносите велике одлуке, морате бити спремни да патите ако погрешите. У пролеће 1912. Едвард Смит је својим бродом налетео на ледени брег у северном Атлантику. Док се брод спуштао, Смит није окривио климатске промене за катастрофу. Стоички је стајао у кормиларници и одвезао се Титаником до дна океана, а људи су му аплаудирали. Нико није помислио да је то чудно. Било је очекивано. Он је био главни. Остао је до краја - рекао је Такер Карлсон.

Водитељ је посебно критиковао и то што је још Американаца остало у Кабулу који контролишу талибани и после повлачења америчке војске.

- Војска Сједињених Држава оставила је наше људе - рекао је Такер Карлсон.

Уместо да преузме било који облик одговорности за катастрофу коју је изазвала, Бајденова администрација збуњујуће ради супротно - хвали се како је сјајан посао обавила, објаснио је Такер.

- Бајденови људи су већ објавили да Бела кућа не планира да казни никога у Пентагону или обавештајним агенцијама за оно што сада гледамо - никога - рекао је он.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КАО МАКРОНОВ ФОТО-РОБОТ: Нова премијерка Елизабет Борн скроз по „укусу“ француског председника