ДАЈАНА ЈЕ ЖАЛИЛА ШТО НИЈЕ РОДИЛА ДЕВОЈЧИЦУ: Краљевски стручњаци не престају да шокирају детаљима из приватног живота покојне принцезе

Новости онлајн

19. 08. 2021. у 12:00

ПОКОЈНА принцеза од Велса била би дивна бака новорођеној ћерки Харија и Меган Маркл јер је одувек хтела девојчицу, наводе краљевски стручњаци.

ДАЈАНА ЈЕ ЖАЛИЛА ШТО НИЈЕ РОДИЛА ДЕВОЈЧИЦУ: Краљевски стручњаци не престају да шокирају детаљима из приватног живота покојне принцезе

FOTO: EPA/Depositphotos

Подсећамо, у недељу, шестог јуна, брачни пар је најавио долазак на свет друге бебе, јер поред мале Лилибет, имају и двогодишњег сина Арчија.

У изјави након рођења, Хари и Меган су рекли да су одабрали њено име у част краљици, и у част његове покојне мајке - принцезе Дајане.

- Лили је добила име по својој прабаки, Њеном Величанству - Краљици, чији је породични надимак Лилибет. Њено средње име, Дајана, изабрано је у част њене вољене покојне баке, принцезе од Велса - навели су Меган и Хари у саопштењу.

Хари и Меган су се повукли као старији чланови краљевске породице у марту 2020. године и од тада су се настанили у Санта Барбари у Калифорнији, где се очекује да ће одгајати своју децу.

- И краљица и принцеза Дајана су обожаване у Америци, али је Дајана посебно добро прихваћена. Верујем да ће име које принцеза носи само да јој иде у корист - изјавио је краљевски стручњак.

У изјави која је најавила Лилино рођење, Хари и Меган су додали: - Она је више него што смо могли замислити, остајемо захвални на љубави и молитвама које смо осетили широм света, наводи Independent.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)