СИ ЕН ЕН ОТПУСТИО ТРОЈЕ РАДНИКА: Нису били вакцинисани, имамо нулту толеранцију!

Танјуг

06. 08. 2021. у 00:15

АМЕРИЧКА медијска кућа Си Ен Ен отпустила је три радника који су дошли на посао невакцинисани, иако овај медиј захтева од запослених који долазе у канцеларије да буду вакцинисани против вируса корона.

СИ ЕН ЕН ОТПУСТИО ТРОЈЕ РАДНИКА: Нису били вакцинисани, имамо нулту толеранцију!

Фото: Град Вршац

Објаву о отказу дао је председник Си Ен Ен-а Џеф Закер, према службеним порукама које је послао запосленима данас, у чији увид је имао лист "Хил".

- Прошле недеље, били смо свесни о троје запослених који долазе на посао невакцинисани. Да будем јасан - по овом питању имамо нулту толеранцију - рекао је Закер.

Си Ен Ен не захтева од запослених доказ о вакцинацији, међутим, радници морају да буду потпуно вакцинисани уколико желе да раде у канцеларији или на терену.

Закер очекује да ће потврда о вакцинацији бити неопходна у наредних неколико недеља, а званичан повратак запослених у просторије Си Ен Ен-а је померен за 7. септембар због повећања у броју оболелих од ковида-19 у САД.

Председник Си Ен Ен је рекао да сви који долазе у канцеларије у Лос Анђелесу, Вашингтону и Атланти, од данас морају да носе маске, без обзира на вакцинациони статус.

"Хил" додаје да још неки амерички медији, попут "Вашингтон поста" и "Вашингтон Егземинера" захтевају од радника да буду вакцинисани пре доласка у канцеларије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)