ЕВЗОНИ ЗАТВОРЕН ЗА САОБРАЋАЈ: Због пожара у близини нема преласка границе, нестала и струја

Novosti online

03. 08. 2021. у 18:39

ПОЖАР који је данас избио на граничном прелазу Евзони, избио је данас нешто после 12 часова по локалном времену. Како се наводи, он је кренуо из правца Северне Македоније, да би касније прешао и на грчку страну.

ЕВЗОНИ ЗАТВОРЕН ЗА САОБРАЋАЈ: Због пожара у близини нема преласка границе, нестала и струја

Фото: Ливе фром Грееце цхат роом Вибер/Ивана Донев

На Фејсбук страници "Ливе фром Грееце" осванули су и први видео снимци размера пожара.

О самој ситуацији на граничном прелазу "Евзони", је говорила и Ивана Донева, која је камером забележила тренутке пожара.

- Гранични прелаз тренутнои не ради, упућују све на Дојран. Запослена сам на терминалу, тренутно немамо струје и према ономе што су нам рекли, гранични прелаз неће радити сигурно још неколико сати. Пожар је стављен под контролу, али било је сташно - рекла је она.

Како јављају корисници вибер групе "Ливе фром Грееце цхат роом", он се тренутно налази под контролом, али гранични прелаз "Евзони" је и даље затворен и саобраћај се пребацује на гранични прелаз Дојран.

- Евзони је тренутно затворен због пожара - написао је кориник ЛФГ чета на виберу, по имену Срђан, који је и поставо слике унутар групе. Како преноси портал "СДК" из Северне Македоније, пожар је захватио борову шуму у чијој близини се налази хотел "Фламинго". Такође, пожар је захватио и граничну караулу, за који наведени портал пише да је вероватно изгорела.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)