УЖАСНА СМРТ: Мушкарац у Аризони преминуо од убода роја пчела!

Танјуг

01. 08. 2021. у 18:38

МУШКАРАЦ из америчке државе Аризоне умро је, а неколико људи, укључујући и тројицу ватрогасаца, претрпели су озбиљне повреде, након што их је напао рој пчела из велике кошнице.

УЖАСНА СМРТ: Мушкарац у Аризони преминуо од убода роја пчела!

Foto: Printskrin Youtube/ Demonracer2

Полиција и спасиоци из града Марана, који се налази северозападно од Туксона, позвани су да помогну током напада роја пчела када је "најмање шест особа убодено више пута", саопштио је Северозападни ватрогасни дистрикт, пренео је лист "Хил".

- Три пацијента, за које се верује да су убодени више од стотину пута, добила су помоћ - навела је ватрогасна служба.

Званичници су ажурирали саопштење касније да обавесте локалну заједницу да је један пунолетни мушкарац, чији идентитет није откривен, умро услед бројних убода.

Тројица ватрогасаца су убодена неколико пута док су одговарала на позив, док су из локалне болнице у Аризони саопштили да верују да је један од њих убоден бар 60 пута.

Ватрогасац је у међувремену пуштен кући, док су преостала двојица збринута на лицу места и нису морала у болницу.

Рој пчела се појавио из велике кошнице која се налази на оближњем дрвету, за који званичници процењују да је тешка око 50 килограма.

Према Центрима за контролу и превенцију болести (ЦДЦ), у просеку годишње у САД од убода стршљена, оса и пчела умру 62 особе.

ЦДЦ је саопштио да је у периоду између 2000. и 2017. године било 1.109 мртвих од убода, а око 80 одсто жртава су били мушкарци.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)