ЗАСТРАШУЈУЋЕ СЕКУНДЕ ПРЕ НЕСРЕЋЕ! Камионџија буљио у телефон, из све снаге се забио у комби - језиви снимак био главни доказ (ВИДЕО)

Новости онлине

27. 07. 2021. у 20:19

СНИМАК тренутка када се возач камиона забио у задњи део полицијског комбија и тешко повредио три особе, након што је гледао у мобилни телефон током вожње, изазвао је бес у Великој Британији.

ЗАСТРАШУЈУЋЕ СЕКУНДЕ ПРЕ НЕСРЕЋЕ! Камионџија буљио у телефон, из све снаге се забио у комби - језиви снимак био главни доказ (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб/Sussex News

Дерек Холанд (59), је ову тешку несрећу изазвао прошле године, а детективи који су прегледали снимке камере из камиона су забележили чак 42 примера "лоше вожње" током четворосатног путовања овог камионџије.

Холанд се данас изјаснио кривим по свим тачкама оптужнице и осуђен је на три и по године затвора. Такође му је одузета возачка дозвола на 57 месеци, и мораће поново да полаже тест ако буде желео да седне за волан.

Поред тога што је упорно зурио у телефон уместо на пут, користио је и лажну копчу појаса како би искључио аларм, и склањао обе руке са волана да би ољуштио банану.

На крају снимка  види се Холанд који куца поруку у тренутку када при брзини од 60 километара на час удара у комби који је покварен стајао у зауставној траци.

Возач затворског полицијског комбија, стражар и затвореник су задобили озбиљне повреде том приликом, и били су хоспитализовани.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)