ДО ПУТИНА НИЈЕ ЛАКО ДОЋИ: Ко жели састанак са руским председником мора да испуни ове услове

Танјуг

26. 07. 2021. у 16:04

КРЕМЉ наставља да предузима посебне мере безбедности због пандемије вируса корона приликом организовања састанака са руским председником Владимиром Путином, изјавио је данас портпарол Кремља Дмитриј Песков.

ДО ПУТИНА НИЈЕ ЛАКО ДОЋИ: Ко жели састанак са руским председником мора да испуни ове услове

Фото: Sergei Savostyanov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Кремљ наставља да предузима посебне мере безбедности због пандемије корона вируса приликом организовања састанака са руским председником Владимиром Путином, изјавио је данас портпарол Кремља Дмитриј Песков.

- Лични састанак с њим могућ је или након периода карантина или након веома темељног тестирања - рекао је Песков новинарима, пренео је Тасс.

Додао је да посебне мере пре сусрета лицем у лице са Путином зависе од ситуације и појединца.

- Док су на послу, неки људи могу бити у контакту са зараженим особама, неки од председникових саговорника можда су недавно боловали и тако даље и тако даље. Због тога се неки подвргавају веома темељном тестирању, неки остају у карантину више дана, неки мање дана - објаснио је портпарол Кремља.

Према његовим речима, узимајући у обзир да је ситуација далеко од потпуно нормалне, предузимају се посебне мере предострожности везане за шефа државе.

- Истовремено, ово не спречава шефа државе да интензивира свој радни распоред - приметио је Песков објашњавајући да је мислио на његове састанке и разговоре по регионима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

ВОЈНИК КФОРА ЛЕГАО ДА ДРЕМНЕ: Погледајте апсурдну слику из Лепосавића (ФОТО)