ПОЛИТИЧАРИ СЕ ТУКЛИ У ПРОГРАМУ УЖИВО: Полио га водом, па добио песницу у главу и пао у несвест - хаос у Молдавији (ВИДЕО)

Новости онлине

21. 07. 2021. у 14:18

БИВШИ заменик министра полиције Молдавије Генадиј Косован потукао се у емисији са Сергејом Тофилатом, бившим саветником председнице Мајде Санду. Косован је током туче изгубио свест и хоспитализован је, пише РИА Новости.

ПОЛИТИЧАРИ СЕ ТУКЛИ У ПРОГРАМУ УЖИВО: Полио га водом, па добио песницу у главу и пао у несвест - хаос у Молдавији (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук/Replica Media

Политичари су позвани да учествују у емисији "Журнал", а током директног преноса дошло је до размене увреда. Санду Тофилат је Косована назвао недоношчетом, а затим га полио чашом воде.

Као одговор је добио неколико удараца, након чега је изгубио свест.

- Ако вас је неко полио водом, одговорите на исти начин, а не песницама... Поготово не смете да користите насиље на телевизији. Господин Косован је добио медицинску помоћ - написао је на Фејсбуку председник Либералне странке Дорин Чиртоака, који је такође био у тој емисији.

Водитељ "Журнала" Дмитриј Мишин је изненадио све и након сукоба објавио фотографију Тофилата и Косована како се рукују, уз поруку да је сукоб решен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)