ВОДИТЕЉКА ОБЈАВИЛA: Добила сам корону од невакцинисане особе. Вакцина вас штити од смрти, а ово су симптоми делта соја (ФОТО)

Novosti online

18. 07. 2021. у 22:56

БРИТАНСКА водитељка Кат Садлер (46) огласила се на Инстаграму и бавестила пратиоце да болује од корона вируса.

ВОДИТЕЉКА ОБЈАВИЛA: Добила сам корону од невакцинисане особе. Вакцина вас штити од смрти, а ово су симптоми делта соја (ФОТО)

Фото: Инстаграм/Кат Садлер

- Вакцинисана сам и ревакцинисана и имам ковид. Ово вам говорим да бисте схватили да пандемија ни случајно није готова. Делта сој је веома заразан и управо сам се њиме и заразила упркос вакцини. Бринула сам о некоме ко је имао вирус, иако смо били уверени да је само грип. Свеједно, не само да сам била вакцинисана, већ сам и носила маску. Претпостављала сам да ће све бити у реду. Није било. Оваквих прича има све више - поручила је.

Кат је написала да симптоми нису уопште благи.

- Ово је други дан да сам под температуром. Запушена сам и имам гној у оку. Веома сам уморна, не могу да изађем из кревета. Верујте ми, не желите да се овако осећате. Ја сам вирус добила од некога ко није вакцинисан.

Ако сте вакцинисани, не спуштајте гард. У гужвама носите маску. Не заборавите, вакцине вас не штите од тога да се не заразите, штите вас од смртних исхода и тешких симптома. И даље можете да се заразите. Зато се штитите - поручила је.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CATT SADLER (@iamcattsadler)

(Блиц жена)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)