ЦРНИ ДАНИ ЗА КУПАЧЕ У ХРВАТСКОЈ: Утопило се четворо људи, за рониоцем с Хвара се још трага

Novosti online

23. 06. 2021. у 18:04

ПРОТЕКЛИХ дана утопило се троје људи у Хрватској. На плажи у Каштел Штифилићу јуче је преминуо мушкарац, из мора на плажи у Блацама је извучено тело мушкарца (78) из Метковића, а у Озљу се утопио 16-годишњак.

ЦРНИ ДАНИ ЗА КУПАЧЕ У ХРВАТСКОЈ: Утопило се четворо људи, за рониоцем с Хвара се још трага

Танјуг

Купачи који су били присутни на плажи у Блацама око 14 сати извукли су тело и позвали Хитну медицински службу и полицију. Према првим информацијама из полиције, ништа не указује да се ради о насиљу или каквом казненом делу. Тело преминулог је превезено на  патологију где ће се обавити обдукција након чега ће бити познат тачан узрок смрти.

Још једна трагедија догодила се јуче око 11 сати кад је на плажи за псе на Драчићу, извучено беживотно тело мушкарца. У помоћ су му, такође, прискочили купачи који су га реанимирали, али безуспешно.

У реци Купи око 17 сати утопио се 16-годишњак. Младића су пола сата покушавали оживети. 

Ових дана честе су несреће на рекама. Данима се трага за 30-годишњаком који је нестао у реци Драви након што је испао из кануа, а у Истри се утопио 18-годишњак недалеко од популарне стазе “Седам слапова” код Бузета.

Осим тога, још увек није пронађен ронилац који је у понедељак у послеподневним сатима нестао у акваторију јужних гдињских увала на острву Хвар. Према првим информацијама, нестала особа је мушкарац старости 62 године, а у овим тренутцима више припадника ХГСС-а, Полиције, Лучке капетаније и Наутичког центра Хвар га тражи у споменутој ували, али и на ширем локалитету Хвара.

(24сата.хр)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)