ОВО ЈЕ ПОСЛЕДЊИ ПОЗИВ ПРИНЦЕЗЕ ДАЈАНЕ ПРЕ СМРТИ: У потресној исповести блиског пријатеља откривени детаљи разговора

Новости онлајн

18. 06. 2021. у 13:58

ПОСЛЕДЊИ позив принцезе Дајане пре њене трагичне смрти разоткрио је један од њених блиских пријатеља.

ОВО ЈЕ ПОСЛЕДЊИ ПОЗИВ ПРИНЦЕЗЕ ДАЈАНЕ ПРЕ СМРТИ: У потресној исповести блиског пријатеља откривени детаљи разговора

Фото. АП

У предстојећем документарном филму који ће изаћи 24. јуна, новинар Ричард Каи открио је ко је последња особа коју је позвала покојна принцеза од Велса.

У емотивној исповести, господин Каи се присетио како му је полиција саопштила потресне вести.

- Полиција ми је саопштила да је последњи позив упутила мени.

Веровао је да је Дајана покушавала да прихвати ново поглавље у свом животу након растанка од принца Чарлса годину дана раније. 

- Осећао сам да је била на прилично добром путу. Очајнички је покушавала да крене испочетка и започне нешто другачије, неку нову врсту краљевског живота. Желела је да се врати и види своје дечаке -, изјавио је господин Каи, принцезин близак пријатељ.

Документарни филм о принцези Дајани требало би да буде објављен на дан када је требало да напуни шездесет година.

Према једном синопсису програма, дугометражни документарни филмови ретко су чули интервјуе и архивске снимке који приказују неке од најзначајнијих догађаја у Дајанином животу.

Када је документарни филм најаваљен, извршни продуцент Дејвид Гловер најавио је да је документарац дошао у "савршено време за преиспитивање њеног наслеђа и живота". 

Приликом интервјуа изјавио је: - постоји нешто помало чаробно у принцези Дајани - и упркос потешкоћама у личном животу успела је да искористи своје везе са људима да учине огромне количине добра.

Сматрамо да је њен рођендан савршено време да се преиспита њен живот и наслеђе и истражи како је од релативно непознате тинејџерке постала најинтригантнија особа која је икад живела.

Издање документарног филма требало би да буде готово месец дана након што је Лорд Дисон открио озбиљне прекршаје у вези са интервјуом принцезе Дајане са ББЦ Панорамом.

Истрагом је утврђено да је господин Башир лажирао документе и користио "лажно понашање" како би утицао на интервју са принцезом од Велса.

Подсећајући се тужног опроштаја од принцезе Дајане у палати Кесингтон, господин Каи истакао је да је био "очајнички тужан" цео тај дан, наводи Express.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)