ЈЕЦКОВ У ОПШТИНИ ТРПИЊА: СДСС је брана од десничара, али и од левог популизма који никад ни један српски проблем решио није

Novosti online

12. 05. 2021. у 16:10

ПОТПРЕДСЕДНИЦА СДСС-а и прва на жупанијској листи СДСС-а за изборе 16.маја у Вуковарско-сремској жупанији говорила је на предизборном скупу СДСС-а у Бршадину, општина Трпиња.

ЈЕЦКОВ У ОПШТИНИ ТРПИЊА: СДСС је брана од десничара, али и од левог популизма који никад ни један српски проблем решио није

Фото: СДСС

- Хвала становницима Бршадина што нам указују поверење и што препознају наш рад како би српска заједница опстала на овом подруцју. Надамо се да ће после ових избора да СДСС и наш кандидат за начелника општине Милош Миодраговић водити општину Трпиња у будућности.

Драгана Јецков се осврнула на досадашњу кампању и истакла је политичке приоритете СДСС-а. “ Суочени смо са много напада на нас и са десна и са лева што је најбоља потврда да добро радимо свој посао. Конкуренцију у нашој заједници ми немамо. Увек смо сматрали да једино могуће средство за остваривање виталних интереса нашег народа у хрватској може бити само јединствена и јака српска политичка организација какав је СДСС био и остао. Ми смо брана од десничара који својим порукама уносе немир у животе свих грађана у хрватској, али смо исто тако одлучно против левог популизма коме су Срби веома били склони, а који ни један једини конкретан проблем српске заједнице никад није решио” истиче Јецков.

Драгана Јецков се осврнула и на приоритете “Наши политички приоритети су јасни, а то је да задржимо власт у свим срединама настањеним спском заједницом на истоку хрватске, као и да опет освојимо Вуковар и Трпињу које смо изгубили захваљујући поделама у нашој странци.”

Потпредседница Јецков је позвала све Србе да изађу на изборе 16.маја и да дају свој глас СДСС-у. Заједно са потпредседницом Јецков на скупу су учествовали Срђан Јеремић председник ЗВО и кандидат за дожупана у Вуковарско-сремској жупанији као и Милош Миодраговић СДСС-ов кандидат за начелника општине Трпиња.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)