КОЛАР ПРЕДАО ПОТПИСЕ ЗА ЗАМЕНИКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА: Подршка СДСС-у у Вуковару никад већа

Novosti online

24. 04. 2021. у 12:11

СДСС града Вуковара предвођен председником градске организације и кандидатом за заменика градоначелника Срђаном Коларом скупио је 920 потписа подршке вуковарских Срба у свега два дана и ако је по закону 250 потписа било довољно.

КОЛАР ПРЕДАО ПОТПИСЕ ЗА ЗАМЕНИКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА: Подршка СДСС-у у Вуковару никад већа

Фото: Приватна архива

Потписе за своју кандидатуру за заменика градоначелника Срђан Колар је предао данас заједно са својим замеником Дејаном Дракулићем. Избори за град Вуковар су 16. маја. 2021. године. Ови ће избори бити неизвеснији него икад јер је много странака у различитим колонама што ће поприлично поделити бирачко тело па резултат који оствари српска заједница кроз СДСС може бити пресудан за формирање власти у граду.

Председник СДСС-а Вуковар Срђан Колар кандидат је за заменика градоначелника и један је од нових политичких узданица странке на истоку.

Фото: Приватна архива

- Скупили смо скоро четри пута више потписа наших Срба Вуковарчана него што је било потребно. Потписе смо скупили у пар дана. Овакав одазив и атмосфера одавно није виђена у Вуковару. Узевши све ово у обзир очекујемо један од најбољих резултата СДСС-а у граду Вуковару - истакао је Колар.

- Оснивање СДСС-а је кренуло овде у граду Вуковару. Одавде се раширила наша политичка идеја широм хрватске. Данас у хрватској имамо преко 100 одбора. Први је основан пре 24 године овде у Вуковару. Ово је град у коме живи најбројнија и најорганизованија српска заједница. Ови избори су весник промена не само у Вуковару - одлучан је Колар.

Колар је искористио предају потписа за заменика градоначелника да се захвали свим Вуковарцима.

Фото: Приватна архива

- Хвала свим грађанима који су се у рекордном броју одазвали и дали ми подршку. Овакав одазив и брзина с којим смо скупили потписе нису виђени од времена када је Доктор Станимировић оснивао нашу странку. Хвала председнику Милораду Пуповцу на поверењу које ми је указао. Молим све Србе у Вуковару да не расипамо гласове већ да подрже СДСС како бисмо могли остварити довољан број мандата који ће бити пресудан у формирању власти у граду - рекао је председник вуковарског СДСС-а Срђан Колар.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)