УРНЕБЕСАН ОДГОВОР БАКА МАШЕ НАСМЕЈАО РЕГИОН: Ево шта она мисли да ли деца треба да слушају наставу онлајн или да иду у школу

Novosti online

13. 04. 2021. у 12:06

СЛУШАЊЕ наставе онлајн широм региона, али и света више није новина за ђаке. Велики број њих труди се да градиво савлада од куће, путем телевизијских канала, Гугл учионица и Вајбера и чини се да су се на нове околности навикли како ученици, тако и учитељи и наставници.

УРНЕБЕСАН ОДГОВОР БАКА МАШЕ НАСМЕЈАО РЕГИОН: Ево шта она мисли да ли деца треба да слушају наставу онлајн или да иду у школу

Фото: Принтскрин

Међутим, повратак у школске клупе питање је које се отвара на свакој седници Кризног штаба.

Ипак, одлуке које доносе стручњаци ваља проверити и искритиковати, па је тако репортерка хрватског "РТЛ-а" одлучила да изађе на улице Загреба и провери шта грађани мисле да је најбоље за децу када је у питању онлајн школовање у време пандемије.

Зауставила је бака Машу, вољну да учествује у анкети и да свој суд о теми, а њен одговор брзо је постао виралан на друштвеним мрежама, због урнебесне, помало морбидне констатације.

"Па", започела је бака и направила кратку паузу, "најбоље би било да се нису ни родили", закључила је сагледавајући ситуацију са корона вирусом, а њен одговор добро је насмејао кориснике друштвених мрежа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)