СКАНДАЛ МИНИСТАРКЕ СПОЉНИХ ПОСЛОВА БИХ: Бисера Турковић покушала да уђе у Немачку са фалсификованим ПЦР тестом и наоружаном пратњом?

С. МИШЉЕНОВИЋ

09. 03. 2021. у 23:23

БИСЕРА Турковић, министар спољних послова БиХ, покушала је наводно да уђе у Њемачку са фалсификованим ПЦР тестом, преносе медији.

СКАНДАЛ МИНИСТАРКЕ СПОЉНИХ ПОСЛОВА БИХ: Бисера Турковић покушала да уђе у Немачку са фалсификованим ПЦР тестом и наоружаном пратњом?

Бисера Турковић / Фото МИП

РТРС преноси да је Турковићева осим што је у Немачку покушала да уђе са фалсификованим ПЦР тестом и наоружаном пратњом, што је незабележени скандал, заборавила и на давно окончани Брегзит, па је Велику Британију поново вратила у Европску унију.

Новинари Клиxа покушали су ступити у контакт с Турковићевом , али им се није јавила на мобилни телефон.

Незванично упитана је да ли је то ПЦР тест који је радила Турковићева када је кренула у посету Албанији 5 . марта и који је истекао пре посете Немачкој.

Како преноси портал Кликс потом се у краткој поруци ипак осврнула на медијске написе.

-Згрожена сам количином медијских лажи, написала је Турковић за Кликс.

Поменути портал је раније контактирао шефа њеног кабинета Дениса Хаџовића, који је за рекао да није упознат с овим дешавањима.

- Седиште Министарства у Сарајеву није информисано о овоме нити има икаквих сазнања. Знамо само да се њена посета одвија према плану - рекао је Хаџовић.

Турковићева се у уторак састала у Немачкој са Хајком Масом шефом дипломатије ове земље. И на овом састанку Турковићева је ширила ставове СДА око останка ОХР у БИХ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)