ШТА ЈЕ ИСТИНА? Смрт Mилана Бандића постаје мистерија - Не зна се тачно где је умро, Хитна помоћ била на адреси његове сараднице...

Novosti online

09. 03. 2021. у 00:23

ШТА ЈЕ ИСТИНА? Смрт Mилана Бандића постаје мистерија - Не зна се тачно где је умро, Хитна помоћ била на адреси његове сараднице...

Фото: принскрин

МИЛАН Бандић умро је у ноћи између 27. и 28. фебруара. Као датум смрти наводи се недеља 28. фебруар јер је Бандић, како је објављено, умро након поноћи.

Градоначелник Загреба Милан Бандић је око 23 сата доживео срчани удар. Пребачен је у Општу болницу Свети Дух, али убрзо је проглашен мртвим. Још није познато где је и како проводио задње сате живота.

Хитна помоћ је 27. фебруара у ноћи по загребачког градоначелника Милана Бандића дошла на адресу где последњих месеци живи његова блиска сарадница Наталија Прица. Реч је о стану на Врховцу, тачније на адреси И. Видовчица 24.

Иако су Бандићеви пријатељи Сергије Ивановић и доктор Гзим Реџепи тврдили да је Бандићу позлило у згради Сергија Ивановића, која се налази у истом насељу - загребачком Врховцу, хрватском порталу Индеx.хр је неслужбено потврђено како је Хитна по Бандића дошла у зграду у којој живи Прица. Та је зграда око пет минута хода удаљена од оне Сергија Ивановића.

Портал је контактирао директора Наставног завода за Хитну помоћ града Загреба проф. др. Жарка Рашића, ког су питали да ли је Хитна те ноћи по Милана Бандића дошла на ту адресу, на шта је рекао да одговор не сме дати без дозволе Града Загреба.

Фото: Index.hr

- Канцеларија за информисање мени даје дозволу смем ли или не смем одговарати на упит. Досад ми нису дали дозволу да одговорим на то питање. Иначе пре годину дана је дошла одлука из Града да се не дозвољава самостално иступање у јавност - рекао је Рашић.

Подсетимо, у ноћи кад је умро Бандић прво је било објављено да је преминуо код куће, а касније да је преминуо код пријатеља.

ШТА КАЖУ БАНДИЋЕВИ ПРИЈАТЕЉИ?

Медијима се тад јавио његов пријатељ Гзим Реџепи, лекар који га је, како је навео, оживљавао, али безуспешно.

Казао је да су они те ноћи били код Бандићевог пријатеља Сергеја Ивановића на Врховцу и да су се у вечерњим сатима дружили и да се потом Бандић само срушио.

Око 23 сата Бандић је био жедан.

Фото: принскрин

- Није хтео из фрижидера и пустио је воду Сергеј да цури. Он се дигао са столице по ту воду, срушио се и нажалост остао на поду. Ја сам започео реанимацију коју су касније наставили колеге Хитне помоћи, а и њима једно велико хвала на изразито брзој реакцији - испричао је.

Сергије Ивановић тврди да је Бандић умро у његовој кући

И Сергије Ивановић је тврдио да је Бандић умро у његовој кући те да су уз њега били он и Реџепи.

- У потпуном сам шоку јер пријатељ ми је умро у мојој кући. Тешко је то, још увек не верујем да се то догодило - рекао је Бандићев пријатељ.

Фото: Index.hr

 

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)