ХАОС У ЗАГРЕБУ - ОГРОМНИ РЕДОВИ ЗА ВАКЦИНАЦИЈУ! Огорчени људи чекају сатима: "Потпуно је неорганизовано"

Танјуг

23. 02. 2021. у 11:11

ПРВИ дан масовне имунизације од корона вируса у Загребу створио је дуге редове, а грађани, који чекају и по више сати, незадовољни су и понудом вакцина.

ХАОС У ЗАГРЕБУ - ОГРОМНИ РЕДОВИ ЗА ВАКЦИНАЦИЈУ! Огорчени људи чекају сатима: Потпуно је неорганизовано

Фото: Принтскрин

Хрватски портал Индеx пише да се једна Загрепчанка када је чула да ће добити вакцину АстраЗенеке, бесно окренула и напустила ред.

Вакцинација је почела у 9.00, а грађани су се испред пунктова почели окупљати два сата раније. Међу њима је било и оних који су имали заказано за 14 сати.

До 9.00 створио се ред дуг више стотина метара, пренео је Индеx са лица места.

-Настао је хаос. Потпуно је неорганизовано. Наручен сам за 9.00, али кад видим ову брзину, очито је да ћу чекати сатима. Људи који су дошли рано, створили су хаос. Дошао сам пре 9.00 и већ је био ред. Мислим да ће бити и проблем с паркингом. Има доста старијих људи који су дошли аутомобилима. Бојим се да ће сви завршити с АстраЗенеком. Имам код куће двоје старих родитеља од преко 90 година. Годину дана избегавам нормалан живот да не бих њих заразио. Зато сам одлучио да се вакцинишем - рекао је један Загрепчанин.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Primitivizam

23.02.2021. 11:45

Увек је тамо преовладавао крајњи примитивизам. Ни поклоњену, спонзорисану државу, не умеју да сачувају. Обично племе без мисли и надахнућа. Како престају да их воде, финансирају и организују, тако све пропада и осипа се. Упркос огромним украденим ресурсима. Народ који функционише на нивоу осовних животињских нагона.

bager

23.02.2021. 16:26

Balkanska organizacija ,,laktasenje i cekanje stojeci do besvesti,,mi na zapadu kasnimo sa vakcinama ali ne stojimo u red i ne cekamo duze od 20 minuta i to sedeci cekamo,,svi postuju vremenski raspored zakazivanja vakcinacije i nije ni pozeljno ni potrebno da se stigne pre vremena ( maksimum 15 - 20 min zbog papirologije ),,vidi se razlika izmedju orjentalne i zapadnjacke kulture