СКАНДАЛ НА ХРТ-У! Мушкарац критиковао хрватску владу - прилог прекинут истог тренутка (ВИДЕО)

Новости онлајн

03. 01. 2021. у 18:07

ДРУШТВЕНИМ мрежама дели се видео са ХРТ-а у којем водитељка прекида мушкарца у тренутку кад он критикује хрватску владу.

СКАНДАЛ НА ХРТ-У! Мушкарац критиковао хрватску владу - прилог прекинут истог тренутка (ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен/Твитер/@opacak1950

Наиме, у прилогу из Сплита водитељка прича са тројицом мушкарца који су понудили смештај за страдале у земљотресу.

Прва двојица мушкараца укратко су објаснили шта нуде страдалима.

Трећи мушкарац је, након неколико уводних реченица, почео жестоко да критикује владу.

- Ово је јако важно што бих желео напоменути. Људи пишу о селима око Петриње и око Глине. Људи седе напољу с децом око кућа, смрзавају се и кисну. Неки су у аутима, неки су напољу - рекао је човек на почетку критике. Новинарка га слуша.

- Хрватска држава је набавила неколико стотина стамбених контејнера у време мигрантске кризе и за време поплаве у Гуњи - каже мушкарац, а новинарка мења тему и покушава да га прекине.

- Поставља се логично питање – зашто су ти људи ноћас киснули, зашто су деца киснула, зашто нису на топлом у тим контејнерима? - наставља мушкарац, али новинарка га прекида, а камера се одмиче од њега.

Новинарка мења тему, камера се окреће на друге људе, а мушкарац још говори.

Како је све то изгледало, можете погледати кликом ОВДЕ.

(Индекс.хр)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

Mikala Pikala

03.01.2021. 19:17

Evropske vrijednosti na ispitu po ko zna koji put.Ne daj Bože nikome zemljotresa.....A migranti,nek su živi i zdravi i imaju i oni prava ali imaju valjda i unesrećeni u zemljotresu....Sve se nešto nakaradno zbiva zadnje dve godine,kao da je planirano i nešto ciljano...

Boki 61

03.01.2021. 19:19

Pošten čovek u pošteno priča. On kaže zašto su ljudi spavali na kiši. Ne pominje ni Srbe ni Hrvate. Za njega su to ljudi. Sramota šta je uradila novinarka. Imamo i mi svoje bisere. Postoje samo dobri i loši ljudi.

buki

03.01.2021. 23:01

@Ivica - Potpuno ste u krivu, jer bi u Srbiji smeštaj najpre bio obezbeđen za one koji nisu Srbi. Srbi bi sačekali poslednje kontejnere i pakete sa hranom. Kada bi neko od Srba pitao novinarku zašto je to tako, reakcija novinara bi bila vrlo slična ovoj i tu sye u pravu.