ХАЏИФЕЈЗОВИЋ НИЈЕ МОГАО ДА ВЕРУЈЕ: За Турковићеву је Додик Хитлер, а Срби нацисти (ВИДЕО)

Novosti online

11. 12. 2020. у 22:18

ХАЏИФЕЈЗОВИЋ НИЈЕ МОГАО ДА ВЕРУЈЕ: За Турковићеву је Додик Хитлер, а Срби нацисти (ВИДЕО)

Фото: Фејс тв принтскрин

МИНИСТАР спољних послова БиХ Бисера Турковић не престаје да шокира јавност својим изјавама.

У последњој, скандалозној изјави упоредила је српског члана и председавајућег Председништва БиХ Милорада Додика са Адолфом Хитлером.

Гостујући на Феjс ТВ Турковићева је причала о укидању Републике Српске, подредила је Додика са нацистичким лидером, те позвала и странце да се умиешају у процес стварања унитарне БиХ.

Водитељ је питао Турковићевау како ће укинути Републику Српску, а она је одговорила:

- Вољом народа, а наравно и подршком са стране - и наставила:

- Кад би правосуђе функционисало онако како треба и када би се сви они који су стекли енормно богатство у ових 25 година ставили на она места где би требало да се налазе, зар мислите да би становништво било против тога да имају бољи живот? Они јесу сада под притиском, али били су и Немци под притиском Хитлера, али су ипак изашли из тог периода. Једном када се главно лице, које је одговорно, наиђе на адекватну казну или промени курс свог понашања многе ствари се....

- Поредите Додика са Хитлером - упитао је водитељ Сенад Хаџифејзовић, а Турковићева је одговорила:

- Ја никога не поредим. Ја само говорим о различитим ситуацијама.

(РТРС)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Krusko Kukuruzovic

13.12.2020. 00:08

Senad Hadzifejzovic je bosnjacki propagandista i nije uopste naivan niti zacuden..kolicinom mrznje i skandaloznom retorikom "gospode ministarke"..Mrznja Gospodina Hadzifejzovica je jako suptilna i maskirana,sakrivena iza elokventnosti i obrazovanja..Nesamokriticnost je vrlina pripadnika "intelektualne elite" Sarajevskih Bosnjaka,tako da je nemoguce cuti komentar od G.Senada na ova nedopustiva lementiranja ministarke..Sasvim drukcije izgleda kada je u fokusu Dodik,Covic,Vucic ,Milanovic..odnosno nebosnjak..E u tom slucaju Senad se ponasa po drugim principima..Sramota..