МИЛА (31) УБИЈЕНА У БЕРЛИНУ: Отишла из Хрватске да својој малолетној деци обезбеди бољи живот

Новости онлајн

21. 10. 2020. у 22:54

МИЛА (31) УБИЈЕНА У БЕРЛИНУ: Отишла из Хрватске да својој малолетној деци обезбеди бољи живот

Фото: АП

СТРАШАН злочин потресао је берлинско насеље Мите, где је брутално убијена самохрана мајка двоје деце из Хрватске.

Мила Ш. (31) убијена је прошлог петка у стану у којем је живела, а како наводе берлински медији, мушкарац (35) сам се пријавио тамошњој полицији, признао убиство и рекао припадницима органа реда где да дођу.

- Мила је дуже времена у Немачкој где је радила како би осигурала деци бољу будућност. Она није живела с тим мушкарцем. Да јесте, рекла би ми. Како сам разумео од полиције, то је нека особа коју је познавала, не знам ко је он. Знамо да је дошла Хитна помоћ, нису успели да је реанимирају - рекао је за “24 сата” видно потресени брат преминуле жене објашњавајући како су уопште сазнали за овај ужас и како конкретно ништа не знају о овоме.

- Дошли су нам неки непознати људи. Уопште не знам који су то људи, они су само дошли са бројем телефона. Рекли су нам да се догодило то и то и да зовемо берлинску полицију. Ми смо звали и они су нам све потврдили, односно само су нам потврдили да је Мила жртва убиства. Апсолутно ништа друго не знамо. Биће сахрањена на имотском гробљу, надамо се до недеље - рекао је Милин брат за хрватски портал.

Њена малолетна деца нису била с њом у Немачкој, већ су живела с бабом и дедом како би се школовали у Хрватској.

- Мила је редовно посећивала децу, стално их је звала телефоном, разговарала са њима, бринула се - тужно закључује брат.

Ова 31-годишња жена из Хрватске током боравка у Немачкој радила је углавном у угоститељству.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)