ОДЛУКА ВЛАДЕ У СКОПЉУ Преко границе нико без негативног ПЦР теста

М. С.

12. 10. 2020. у 11:44

ОДЛУКА ВЛАДЕ У СКОПЉУ Преко границе нико без негативног ПЦР теста

Фото: Депозит

ЗБОГ поновног погоршања епидемиолошке ситуације у региону, грађани Северне Македоније за путовање у Србију, Црну Гору и БиХ ипак морају да поседују ПЦР тест, саопштено је у недељу из Владе у Скопљу.

Грађани Републике Северне Македоније (РСМ) неће моћи да путују у Србију, Црну Гору и Босну и Херцеговину без доказа о негативном ПЦР тесту, саопштено је ноћас из Владе у Скопљу.

-Влада РСМ обавештава грађане да због погоршања ситуације са пандемијом КОВИД-19 у региону и великом броју нових позитивних случајева, улазак македонских грађана у Србију, Црну Гору и Босну и Херцеговину неће бити дозвољен без прилагања негативног ПЦР теста, са важношћу последњих 48 часова од момента уласка у ове земље- прецизирано је у саопштењу Владе РСМ.

Могућност уласка македонских држављана на Косово без ПЦР теста - остаје на снази. Влада РСМ апелује да грађани не путују изван земље без преке неодложне потребе. Влада и здравствене власти, због новонастале епидемилошке ситуације у региону, наредних дана ће, како је наведено, "ревидирати одлуку о уласку држављана Косова, Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине у Северну Македонију, без ПЦР теста".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)