ЗАОШТРИЛА СЕ СИТУАЦИЈА ЗБОГ МИГРАНАТА: Народ у Великој Кладуши патролира целу ноћ, проверавају све аутобусе (ВИДЕО)

Новости онлине

18. 08. 2020. у 22:52

ЗАОШТРИЛА СЕ СИТУАЦИЈА ЗБОГ МИГРАНАТА: Народ у Великој Кладуши патролира целу ноћ, проверавају све аутобусе (ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен

ГРАЂАНИ Велике Кладуше и околних места не одустају. И вечерас су се окупили и заједно са полицијом ће патролирати читаву ноћ како би спречили превознике да доводе мигранте у Крајину.

Грађани су поручили "Остајемо читаву ноћ".

Подсећамо, неколико километара од Велике Кладуше у месту Пурићи вечерас су се окупили грађани како би изразили незадовољство доласком миграната и како би спречили превознике да их доводе.

Иако су од командира полиције добили обећање да ће полиција враћати сваки аутобус који буде превозио мигранте, грађани су ипак остали.

Заустављен је један аутобус и полиција прегледа има ли миграната у њему док грађани подржавају полицију.

Последњи догађаји у Крајини јасно откривају колика је штета по интерес државе и грађана настала када је Шефик Џаферовић, председавајући Председништва БиХ одбио план Фахрудина Радончића у вези са мигантском кризом.

Брза депортација миграната и њихова изолација у мигрантским центрима наравно у складу са највишим стандардима поштовања људских права, сада се јасно показује, једини су квалитетан и ефикасан начин да се сачува сигурност грађана и локалних заједница, посебно оних, на мигрантској рути.

(Аваз)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)