УМРО МИ ЈЕ НА РУКАМА, СРЦЕ МУ ЈЕ СТАЛО: Отац дечака који је изненада преминуо у Неуму скрхан болом

Новости онлине

15. 08. 2020. у 16:42

Тринаестогодињи Н.М. из Какња преминуо је прекјуче у Неуму. Годишњи одмор и летовање породици Машић претворили су се у најгори пакао. Несрећа се догодила на једној од плажа у дијелу Неума који се назива Сурдуп.

УМРО МИ ЈЕ НА РУКАМА, СРЦЕ МУ ЈЕ СТАЛО: Отац дечака који је изненада преминуо у Неуму скрхан болом

Фото: Алмир Терзић

Отац дечака Елзудин Машић за Аваз је испричао је шта је доживео.

- Син се купао. Све је било уреду. Ја сам био на плажи. Изашао је из воде и седио, гледао око себе. Питао сам га јеси ли добро, само је благо разгледао око себе - препричава велику трагедију Машић. Каже да је мислио како је дечак уморан од пливања.

- Само се срушио. Ја сам га узео у наручје, давао му уметно дисање. Сви људи су се окупили на плажи. Звали Хитну. Све је учињено да му се спаси живот. Чак је на плажи био и доктор из Тузле. И он је покушао анимирати моје дете - кроз плач Елзудин.

Нажалост, детету није било спаса.

- Срце му је стало. Умро ми је на рукама - рекао је дечаков отац.

Елзудин је на Фејсбуку написао и статус због којег би и камен заплакао.

- Како да дочекујем јутра без тебе, бебо моја? Не знам како ћу ово да издржим, али морам ради твоје сестрице. А и ти, злато моје, пази на њу као што си и до сада, јер си је чувао као кап воде на длану. Волимо те, отишао си нам прерано, али је тако морало бити. Све што смо планирали за тебе, све је нестало у једној секунди. Животе мој, да ти драги Алах подари све лепоте џенетске - написао је Елзудин.

(Дневни аваз)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

BorisDe

15.08.2020. 17:24

Apelujem na sve, da naučnici preuče područje, imam veliki osečaj, da je smrt dečaka nastala zbog fekalija i bakterija u tom području, gde se izlivaju u more. Dečak je bio otrovan! Napravite biopsiju odmah! Hvala.

Drago

15.08.2020. 18:57

@BorisDe - Decak je najverovatnije umro zbog srcane mane - desno-levi ventrikularni sant, koja nije otkrivena na vreme ili se znalo za nju ali nije shvatana za ozbiljno. Ovo se desava upravo u ovom uzrastu.

Braco

15.08.2020. 17:28

E moj covjece. Suze mi potekose zbog tebe jer ni jedan roditelj na bi trebao da pokopava svoje dijete. Nema vece tuge i bola od gubitka svog djeteta,a ja kao otac ne mogu ni da zamislim koliki je tvoj bol. Neka ti dragi Bog da snage da nastavis da brines o svojoj cerki i da slavis vrijeme provedeno sa svojim sinom kojeg je dragi Bog pozvao sebi jer ima mjesta pored sebe za male andjele. Tvome sinu laka zemlja i mir Boziji.

Slobodan

15.08.2020. 21:32

Kao otac sam strasno pogodjen ovim dogadjajem bilo kakva reč utehe ne može roditeljima da vrati njihovo najvrednije. Neka ga andjeli nebeski čuvaju a njegovim roditeljima i ožalošćenoj porodici daju snage, da nastave svoj život radi svoje kćeri. Iskreno saučešće porodici