ЉУБАВИ МОЈА, БОРИЋУ СЕ ЗА НАШУ ДЕЦУ: Потресни опроштај мужа породиље која је преминула од вируса корона

Новости онлине

09. 08. 2020. у 17:48 >> 17:56

ВЕСТ да је у Сарајеву преминула 37-годишња Белма Шољаним, која је била заражена вирусом корона, а пре три дана се породила на ГАК-у у Сарајеву, шокирала је њене пријатеље и чланове породице. Иза ње је остао супруг, с троје деце, дечаком старим три дана и две девојчице.

ЉУБАВИ МОЈА, БОРИЋУ СЕ ЗА НАШУ ДЕЦУ: Потресни опроштај мужа породиље која је преминула од вируса корона

Фото: Фацебоок

Белма Шољанин, директорка Института за мајку и дете, филантропкиња која годинама несебично помаже младим мамама и трудницама да лакше и успешније схвате улогу родитељства.

Од Белме се опраштају њени пријатељи на друштвеним мрежама. Једна од њих је и њена колегиница с којом је основала Институт, а пре тога водила Удружење за труднице.

- Да ти Господар драги подари све џенетске лепоте моја Белма добра. Туга неизмерна. Била си пример свега доброг на овом свету. Оставила си иза себе армију жена које су те волеле, којима си била неизмерна подршка за све, засигурно ће све те жене бити подршка твојој породици за све што треба. Господар да подари сабур твојој породици. Туга...", написала је на фејсбук профилу њена пријатељица Алма Ефендић.

Фејсбук је иначе преплављен тужним објавама. Њен супруг Армин Шољанин такође је објавио статус.

Фото: Фацебоок

- Сви смо Алахови и Њему се враћамо! Моја љубав Белма Шољанин је данас отишла Господару! Молим Алаха да јој да највећи степен џенета, степен шехида! Надам се да осетиш колико те људи воле и колико се људи моли за тебе! Велики си инсан! Поносан сам да си део мог живота! Љубави моја, борићу се да насу дечицу, уз Алахову помоћ, изведем на прави пут, да будеш и ти поносна! И да се опет сви сретнемо у џенету! Елхамдулилах!

(Дневни аваз)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)