УБИСТВО ЖЕНЕ И ДЕЦЕ ПЛАНИРАО ДАНИМА ПРЕ? Детаљи ужасног злочина у Тузли, полиција пронашла језиву поруку на вратима

Novosti online

21. 05. 2024. у 12:41

НОВИ случај стравичног троструког убиства, а затим самоубиства, шокирао је Босну и Херцеговину, али и цели регион!

УБИСТВО ЖЕНЕ И ДЕЦЕ ПЛАНИРАО ДАНИМА ПРЕ? Детаљи ужасног злочина у Тузли, полиција пронашла језиву поруку на вратима

Фото: Друштвене мреже

Мушкарац из Тузле Мујага Чичкушић убио је супругу и двоје деце, доби девет и две године, а затим прешао у стан зграде прекопута и починио самоубиство. Он се бацио са зграде.

Истражни тимови пронашли су секиру којом је највероватније извршено убиство. Пронађени су и други оштри предмети, а истрагом ће бити утврђено да ли их је побио оштрицом или тупим делом секире. Наређено је вештачење.

Према незваничним информацијама Аваза, тужиоци и истражитељи верују да би мотив стравичног убиства могла бити љубомора. Али за сада ова информација није званично потврђена.

Чичкушић се, како је потврђено, пре неколико дана вратио из Немачке, где је радио као медицински техничар. Он је био запослен на Клиничком центру Универзитета у Тузли, као и његова супруга, али је ишао да ради у Немачку.

Према сазнањима, Чичкушић је, како је до сада показала истрага брутални злочин испланирао у детаље. Он је, како нам је потврдио извор, неколико дана пре злочина купио секиру на пијаци код Хемета и с њом је убио чланове породице.

У стану је затечен призор који леди крв у жилама, а цели стан је буквално уништен и испремештан.

Супруга је, што је показала истрага, покушала спасти децу, али није успела.

Оно што је шокирало истражитеље јесте да је Чичкушић након стравичног злочина оставио поруку на вратима стана. Он је написао имена појединих људи. Полиција сада истражује о коме се ради. Наводно, међу именима су имена појединих рођака који су му помогли да се запосли у Немачкој.

Запослени УКЦ Тузла опраштају се од Амеле 

Сви запослени УКЦ Тузла, грађани Тузле, али и цела БиХ и регија су у шоку након стравичног злочина, за убијену Амелу остављају емотивне поруке и само речи хвале.

Фото: Друштвене мреже

- Тузла, УКЦ и сви који су те познавали изгубили су много, бескрајно много… Ретке су ситуације у којима мени недостају речи. Јако сам тужна и макар овако желим да ти одам почаст.. Нека остане записано да си била једна честита, вредна, озбиљна, поуздана, хумана особа и савршена медицинска сестра… Једна од најбољих које познајем… Ковид је показао права лица многих од нас. Ја ћу те памтити по жустром кораку и бистрим, паметним, предивним црним очима. Никада ништа није остало незавршено. Никада ме ниси изневерила, ни мене, ни пацијенте. Можда никада ниси добила формалну захвалницу, али хвала ти! Хвала ти у моје име и име многих живота које смо у тешким данима бранили заједно - навела је запосленица УКЦ Тузла.

(Дневни Аваз)

БОНУС ВИДЕО: ОСТАЛА САМО СЛИКА: Језив призор из куће након погибије мајке и ћерке

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

АНТИСРПСКО ОРГИЈАЊЕ НА ЕУРО 2024: Меч Хрватска - Албанија одигран у сенци невиђених скандала! (ФОТО/ВИДЕО)