(УЗНЕМИРУЈУЋ СНИМАК) ПРОЗВАЛИ ГА ЧЕТНИЧКИМ ВОЈВОДОМ: Туча професора и ученика у загребачкој средњој школи, крв по учионици (ВИДЕО)

Novosti online

19. 12. 2023. у 21:11

У МАШИНСКОЈ техничкој школи у Загребу дошло је до туче професора и ученика.

(УЗНЕМИРУЈУЋ СНИМАК) ПРОЗВАЛИ ГА ЧЕТНИЧКИМ ВОЈВОДОМ: Туча професора и ученика у загребачкој средњој школи, крв по учионици (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин ЈУтјуб

Како се види на снимку, ученик држећи телефон прилази сасвим близу професору који седи за катедром и нешто му говори, док показује на другог ђака. Професор покушава да га одмакне од себе, одгурује га и тада почиње рвање поред табле.

У једном тренутку, професор завршава леђима наслоњен на полицу, након чега пада на под.

Сукоб ескалира када професор узима предмет са полице и креће да туче ученика. Неки ђаци су обрачун снимали, неки су се смејали, али неколико њих је ипак помогло да се раздвоје сукобљени. 

А онда је снимак туче објављен на Јутјубу.

Убрзо су откривени и детаљи. Јутарњи лист је пренео да је професор (60), већ неко време растројен због тешке животне ситуације - у краћем временском периоду трагично је изгубио чак четири члана најуже породице. Такође, поједини ученици професора су у последње време малтретирали током наставе. Звали су га, између осталога, "четничким војводом", знајући притом да је учествовао у домовинском рату.

Професор је задиркивања знао да амортизује тако да би с ученицима улазио у расправе о темама које нису биле везане за наставни план и програм. Некако је то пролазило.

Испоставило се да се ученик, пре инцидента, издрао на професора који је покушавао да води час, а било је и довикивања по разреду. Након што је професор, очито ван контроле, кренуо на ученика, с полице је у једном тренутку дограбио ременицу чији су се оштри "зуби" зарили у професорову руку. Отуда и трагови крви у учионици.

Огласила се школа

– Школа је поступила у складу са протоколима, о догађају су обавештене све надлежне институције, укључујући и полицију и њихово поступање у току. Најоштрије осуђујемо сваки облик насиља и сматрају да насиље нема оправдања, без обзира на околности. Као резултат наведеног, покренут је поступак за раскид уговора о раду поменутог наставника – саопштила је директорка школе.

БОНУС ВИДЕО - ПЛАЋЕНИК ДОЈЧЕ ВЕЛЕА: Иван Ристић прави хаос испред зграде РИК-а

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ТЕШКО ЛИЦЕМЕРЈЕ УРСУЛЕ ФОН ДЕР ЛАЈЕН: Шта је са територијалним интегритетом и суверенитетом Србије?

ТЕШКО ЛИЦЕМЕРЈЕ УРСУЛЕ ФОН ДЕР ЛАЈЕН: Шта је са територијалним интегритетом и суверенитетом Србије?

ПРЕДСЕДНИЦА Европске комисије Урсула фон дер Лајен изјавила је на 50. годишњицу поделе Кипра да ће наставити са подршком за поновно уједињење последње подељене државе чланице ЕУ, у складу са релевантним резолуцијама Савета безбедности Уједињених нација.

20. 07. 2024. у 19:04

Коментари (3)

ГОТОВО ЈЕ! Алекса Аврамовић напустио Партизан, позната и наредна дестинација