БИЗАРНА НЕСРЕЋА СА ТРАГИЧНИМ ИСХОДОМ У ЗАГРЕБУ: Жену убола оса, сударила се са трамвајем и преминула у болници

Новости онлине

05. 06. 2023. у 14:13

ЖЕНА (61) из Загреба наводно је због алергијске реакције на убод инсекта изгубила контролу над аутом који је возила и сударила се с трамвајем који је долазио из супротног правца. Жена је преминула у болници.

БИЗАРНА НЕСРЕЋА СА ТРАГИЧНИМ ИСХОДОМ У ЗАГРЕБУ: Жену убола оса, сударила се са трамвајем и преминула у болници

Фото: Принтсцреен

Жена је преминула у болници после несреће, а тачан узрок смрти тек треба да се утврди.

- Чекамо да нам све појасне - кратко је рекао супруг 61-годишње жене која је у суботу увече доживела несрећу.

Према незваничним наводима, 61-годишњакиња је кратко пре несреће претрпела убод осе или стршљена који је изазвао алергијску реакцију. Наводно је алергијска реакција узрок саобраћајне несреће и смрти која је наступила у КБЦ-у Загреб.

- Аутомобил је одједном из леве траке прешао у десну, а затим великом брзином ударио у трамвај. Страшно је изгледало. Дошли су полиција, Хитна и ватрогасци, који су морали да секу врата како би дошли до унесрећене жене. Једва су успели да је извуку из потпуно смрсканог аутомобила - рекао је читалац за хрватске медије, који је био сведок несреће.

Очевици несреће тврде да је цео предњи део аутомобила завршио под трамвајем. Жена је превезена у Клинички болници центар Загреб, у којем је преминула највероватније због алергијске реакције на убод инсекта. Тело је превезено на Завод за судску медицину где ће се обдукцијом утврдити тачан узрок смрти.

Жени возачу трамваја, која је учествовала у саобраћајној несрећи, на терену је пружена помоћ због претрпљене трауме и стања шока. Она није задобила никакве физичке повреде.

БОНУС ВИДЕО: АКЦИЈА МУП - Хапшење шесторице осумњичених због организације проституције

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НАГРАДА ТРИ МИЛИОНА ЕВРА: Видите који бројеви су извучени у 76. колу игре Лото