ХРВАТСКЕ КРОФНЕ ХИТ НА ИНТЕРНЕТУ: Власник пекаре их продаје за 200 динара по комаду - "А некада су биле две куне"

Новости онлајн

26. 09. 2022. у 17:24

НА ДРУШТВЕНИМ мрежама у Хрватској повела се занимљива расправа корисника који већ неко време воде дискусију о пекари "Луиђи" у Селцу, која продаје "најскупљу крофну у Хрватској".

ХРВАТСКЕ КРОФНЕ ХИТ НА ИНТЕРНЕТУ: Власник пекаре их продаје за 200 динара по комаду - А некада су биле две куне

Фото: Pixabay

Наиме, преноси Јутарњи лист, ако пожеле крофну с мармеладом, Хрвати морају да издвоје једанаест куна и 31 липу, што је готово 180 динара, док се за крофну са ванилом у овом месту мора издвојити, дванаест куна и 81 липа, што је читавих 200 динара!

С обзиром на то да се ради о малом десерту који се у пекарама обично нуди за неколико десетина динара, корисници су се побунили и наводе да се ради о превисоким ценама.

Своје незадовољство показали су на друштвеној мрежи "Реддит", на којој су неки рекли како се реди о пекари која је одавно "на злом гласу" због превисоких цена. Иако се ради о јадранској дестинацији, Хрвати сматрају да су ове цене ипак превисоке.

- Некада две куне, сада 12 за скоро ништа - написао је тако један корисник.

- Бојкотујте, немојте куповати од гамади, за 11 куна узмем макароне и биљну павлаку и једем два дана - написао је други.

Најдетаљнији је био трећи.

- Ми Селчани и бојкотујемо, али ово је велика пекара на најпрометнијем месту у селу, тачно на тргу, сад по сезони ред буде и по 20-30 људи у било које доба дана, кад дође јесен затвори, јер нико домаћи није луд да купује код њега, отвори у априлу и опет иста прича, у тих шест месеци узме колико неке пекаре не узму у пар година... пљачкам туристе, када дође лето, крофну им наплатим 12,81... - написао је овај корисник друштвене мреже.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

ПОСЛЕ изненадног десанта такозване косовске полиције и представника Централне изборне комисије на зграду Општине у Зубином Потоку, Аљбин Курти неславно је окончао свој сулуди чин чији циљ је био да Србе на северу Косова и Метохије и физички натера да изађу на његове лажне изборе.

06. 12. 2022. у 15:22 >> 15:25

Коментари (7)