ЗВОРНИЧКО ЛЕТО: Ова манифестација ће сваке године подизати ниво и бити све боља и боља

В. М.

09. 08. 2022. у 15:19 >> 15:21

ОБРАЋАЊЕМ градоначелника Зворника Зорана Стевановића и концертом Жељка Самарџића на Летњој бини поред Дрине, спуштене су завесе 21. Зворничког лета.

ЗВОРНИЧКО ЛЕТО: Ова манифестација ће сваке године подизати ниво и бити све боља и боља

Фото: В.М.

Стевановић се захвалио публици која је свако вече била на градској плажи, Зворничанима јер воле свој град, Дрину, Зворничко лето.

 - Хвала свима који су учествовали у организацији, а највише хвала вама, драга публико, и срећна слава града онима који је данас славе. У име организатора Зворничког лета и града Зворника поручујем вам да ће ова манифестација сваке године подизати ниво и бити све боља и боља - поручио је градоначелник Зворника.

Фото: В.М.

Нема, како истиче Стевановић, „слободног кревета у зворничким смештајним капацитетима, а треба знати да су они 15 пута увећани од 2007. године до данас“.

У годинама које су пред нама треба настојати да наша понуда буде још озбиљнија кад су у питању туристи, да више афирмишемо и средњевековну тврђаву и реку Дрину и све оно што имамо како би људи овде долазили и враћали се поново.

Последње вечери седмодневне манифестације киша у другом делу концерта мало је пореметила до тада фантастичну атмосферу на Самарџићевом концерту. Али, то није утицало на његове обожаваоце, нити на њега који је силазио међу верну публику, чак и када је пала киша.

Самарџић је, пре наступа, рекао да се у Зворнику осећа јако добро. Коментаришући простор и амбијент где се одржава концерт рекао је да је животан, као и да је и сам растао поред Неретве и да зна шта је река.

БОНУС ВИДЕО:

СОКАКОМ ПОТЕКЛИ ПОТОЦИ ПИВА: Почиње традиционална манифестација у Зрењанину

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ОКАНОВИЋ ТОКОМ РАТА ЖИВЕО У ЛАЗОВИЋЕВОМ ДОМУ: Због онога што је учинио за мене, првом сину сам дао име Данило