СВЕ МИ ЈЕ СУМЊИВО: Сестра нестале победнице Великог брата - чудни су искази Маријаниног мужа, али и полицијска потрага

Novosti online

05. 08. 2022. у 00:47

МАРИЈАНИ Сајферт, победници регионалног "Великог брата", од краја марта се губи сваки траг. Њена сестра Маја Ковачевић за хрватске медије каже да не одустаје од тражења истине.

СВЕ МИ ЈЕ СУМЊИВО: Сестра нестале победнице Великог брата - чудни су искази Маријаниног мужа, али и полицијска потрага

Фото: Принтскрин/ЈутјубВеликиБрат

- У ноћи док је Маријана вероватно умирала, сањала сам како се нас две поздрављамо. Сутрадан кад сам се пробудила, одмах сам посегнула за мобилним и назвала сестру с којом се нисам чула месец дана. Није се јављала, а ја сам већ тад имала чудан осећај - испричала је Маја за Слободну Далмацију. - Нажалост, више не мислим да је жива. Осећам да је нема. Само желимо коначно да сазнамо праву истину и да можемо достојно да се опростимо од ње.

Сматра да ће истина ускоро изаћи на видело.

 "Пред нестанак се посветила вери"

- Наша потрага за истином траје свакодневно, а што више откривамо, више смо у шоку. Једноставно, пуно је тога чудно око те вечери кад је нестала. Њен супруг Карло неколико пута је променио исказ у полицији. Не желим овиме да кажем да јој је нешто направио, али нека само каже шта се догађало у стану, јер сам уверена да је дошло до свађе међу њима. Мени је све то јако чудно и док не сазнам истину, с њим не могу да имам контакт, тешко ми је јер знам да нећу моћи да виђам нећака, али остајем при своме - додала је.

Фото: Принтскрин

Нестала је у ноћи, мобилни пронађен на мосту

Маријана је нестала у ноћи између 26. и 27. марта ове године након што се удаљила из стана на загребачкој Савици у којем живи са својим супругом Карлом Сајфертом. У тренутку нестанка носила је кратку мајицу боје сенфа, црну спортску јакну, хеланке црне боје с бело-црвеном цртом и светле патике, навела је загребачка полиција. Јутро касније, на Мосту младости пронађени су њени документи и мобилни. На мосту нема камера, а Маријану су наводно снимиле камере у ноћи нестанка како излази из зграде у којој је живела с Карлом и сином.

Све изгледа сумњиво и изрежирано

- Ја тај снимак нисам видела и док га не видим, не верујем да постоји. Некако ми све изгледа сумњиво и изрежирано, али не с њене стране. Понављам још једном, не желим ни у кога да упирем прстом. Људи ме питају да ли је отишла с неким, али нема шансе да би то урадила јер никад не би оставила децу. Маријана је била јако крхка и осећајна, тај Велики брат је оставио страшне и непоправљиве последице на њено психичко здравље. Није могла да поднесе осуду људи. Након што је родила сина била је у постпорођајној депресији, али упркос свему не верујем и не желим да помислим да је хтела себи нешто нажао да учини - рекла је Маја.

Фото: Принтскрин Youtube/ Man Milver

Сматра како полиција није урадила посао како треба.

- Понудили су нам тек штуре одговоре. Да је изашла из стана и упутила се према мосту. Није ми јасно зашто је потрага била усмерена само на Саву, зашто је нису тражили на Сљемену. Имали смо информације да би се тамо могла налазити. Опет вам кажем, цела та прича јако је чудна. Неко је нешто морао да види, па не може особа само тако да нестане - закључила је.

(Б92)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

РАЗЛИКА између нас и њих је што је нама Србија светиња, а њима пословник. Ми смо показали да смо спремни и да чујемо и саслушамо све, а они нису у стању да чују ништа. Када год мисле да ће неког да заплаше, они морају да погледају себе у лице. Срећом, такве кукавице Србију не воде и никада је неће водити.

02. 02. 2023. у 13:42

ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

"ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ" Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

У СКУПШТИНИ Србије данас је дошло до инцидента када су након скандирања посланици опозиционих странака прекинули обраћање председника Србије Александра Вучића.

02. 02. 2023. у 14:04

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну