ВЕЗАН ЛАНЦИМА ПУЗАО ДО СМЕЋА ДА БИ ЈЕО: Детаљи ужаса у Загребу, Американац злостављао брата и ископао му гроб!

Novosti online

17. 01. 2022. у 22:17

АМЕРИЧКИ држављанин (40) Т.Г.Т. осуђен је на три године затвора у Општинском казненом суду у Загребу, јер га тужилаштво терети да је 2020. године у изнајмљеној кући у Загребу заточио сво аутистичног брата, изгладњивао га и мучио, па му ископао гроб у дворишту.

ВЕЗАН ЛАНЦИМА ПУЗАО ДО СМЕЋА ДА БИ ЈЕО: Детаљи ужаса у Загребу, Американац злостављао брата и ископао му гроб!

Фото Depositphotos

Цео случај угледао је светлост дана након што је полиција у лето 2020. године примила дојаву о мучењу које су приметиле комшије. Једна жена је, како је објаснила, угледала у  околном дворишту високог, неухрањеног мушкарца везаних руку са ланцима на ногама који је пузао до смећа, покушавајућо да поједе остатке хране. Полиција је тада дошла на лице места, и у кући затекла закључану особу мушког пола у прљавом тоалету.

Американац који је мучио свог брата представио се као пензионисани амерички војник који брине о старијем аутистичном брату, док је својевремено био и предавач енглеског у школи страних језика. 

Американац је притворен од августа 2020. године, а у казну ће му бити урачунато и време проведено у затвору, док ће имати и право жалбе на пресуду, док се злостављани брат у међувремену опоравио и вратио за Америку где чека оптуженог након одслужења казне.

БОНУС ВИДЕО - МАШИНА ЗА МЛЕВЕЊЕ МЕСА СА ЉУДСКИМ ДНК - Кућа ужаса у Ритопеку

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)