ПЕСНИЦОМ У ЛИЦЕ ЗБОГ НЕПЛАЋЕНЕ КАРТЕ: Путник провоцирао возача, а кад је овај устао да га избаци уследио је ударац (ВИДЕО)

Новости онлајн

07. 12. 2021. у 12:48

СУКОБИ и инциденти између возача и путника у градском превозу су све чешћа појава, а изузетак није ни Словенија, односно Љубљана, одакле и долази ова прича, која је наравно забележена на снимку, који је затим освануо и на друштвеним мрежама.

ПЕСНИЦОМ У ЛИЦЕ ЗБОГ НЕПЛАЋЕНЕ КАРТЕ: Путник провоцирао возача, а кад је овај устао да га избаци уследио је ударац (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин/Фејсбук

Иако се тврдило да је у Љубљани све под конац, да су путници дисциплиновани и да све функционише попут мале Швајцарске, очито овај инцидент доказује другачије. Словеначки портал Словенске новице донео је једну такву причу из Љубљане о сукобу возача и путника, где је возач извукао чини се дебљи крај. Према писању овог медија задобио је повреду усне.

Како је записано, до сукоба је дошло када је путник који је покушао да уђе у аутобус провоцирао возача, како би га још једном пријавио. Возач је тад побеснео и хтео је да спречи путника да уђе у аутобус, али је добио песницу у лице.

У Градском превозу Љубљана овом порталу су објаснили да је возач упозорио путника на обавезно плаћање карте и захтевао од њега да изађе из аутобуса.

- Путник је био познат возачу јер је већ неко време правио проблеме, вербално вређајући возача и није желео да плати карту. Због још једног вербалног напада путника возач је непримерено реаговао, устао је од волана и зграбио га и изгурао из аутобуса. Путник је ударио возача и повредио му усну - навели су они и додали да је возач аутобуса код њих запослен 12 година и да до сад нису забележили никакве повреде радних обавеза

- Са њим је обављен разговор, упозорен да је његово понашање неприхватљиво и укорен. Свако насиље је неприхватљиво, било физичко или вербално. Возач је такође опоменут да у оваквим или сличним случајевима о догађају мора обавестити дежурног, који ће по потреби позвати полицију и ни у ком случају не сме да поступа самовољно. Путник као да је дуго провоцирао возача и само чекао прави тренутак да га прикаже у лошем светлу - навели су у љубљанском градском превозу.

(Словенске новице)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)