МУЗИКА СВИРА ДОК СЕВАЈУ ПЕСНИЦЕ: Општа макљажа у кафићу у Посушју - више особа повређено (ВИДЕО)

Novosti online

21. 11. 2021. у 23:45

У НОЋИ између петка и суботе избила је масовна туча у центру Посушја у једном угоститељском објекту, у коме је једна особа теће повређена, задобила је прелом десне ноге и потрес мозга, док је неколико млађих особа лакше поврешено.

МУЗИКА СВИРА ДОК СЕВАЈУ ПЕСНИЦЕ: Општа макљажа у кафићу у Посушју - више особа повређено (ВИДЕО)

Фото: Принтксин

Полицији је масовна туча пријављена око десет до један, патрола која је стигла на место догађаја затекла је велики број гостију испред локала на улици.

- Неред је већ престао, а главни изазивачи су побегли. Брзом разменом информација и патролом на терену као и изјава учесника дошли смо до информације о коме се ради - рекли су из МУП-а ЗХК.

У петак на суботу избила је масовна туча у центру Посушја, тачније у угоститељском објекту Вива, где је једна особа задобила тешке телесне повреде, прелом ноге и потрес мозга, док је неколико особа лакше повређено.

Како јављају медији у федерацији реч је о тројици браће који су се удаљили "мерцедесом" имотских регистрација, док је тешко повређен власник кафића.

Нешто после један сат гранични полицајци на ГП Осоје су контролисали и издвојили мерцедес у коме су затечене две особе за којима се трагало. Споменуту браћу М.Г (1991.) и Р.Г ( 1993.) су задржали до доласка припадника ПУ Посушје који су након доласка утврдили идентитет њих двојице, док трећег нису пронашли у возилу.

БОНУС ВИДЕО: "ФТ1П" даје одговор, како да оснујете предузеће?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПРОПАО УДАР НА РАДИКАЛЕ: Шешељ може на изборе!