СРПСКИ ПОЗИВ ЗА ПРАВИ ОДЗИВ: Попис становништва у Северној Македонији

Младен Станчић - Стални дописник из Скопља

16. 09. 2021. у 07:53

У Скопљу на више локација, као и широм Северне Македоније, осванули су билборди с позивом Србима да се одазову на попис становништва, станова и домаћинстава који је, после 19 година, почело да се спроводи од 5. септембра и траје до 30. септембра.

BOGDAN

16.09.2021. 09:06

SVI ONI KOJI SE IZJASNAVAJU ZA MAKEDONCE U STVARI SU NAJSTARIJI SRBI VUKU SRPSKI KORENI I DAN DANAS SLAVE SLAVU I SVE DO DRUGI SVETSKI RAT NJIHOVA PREZIMENA BILI SU 'IC' OD DOLASKA KOMUNISTE U MAKEDONIJU OD LAZARA DOBILI SMO LAZE OD MILOSA MILE OD DUSANA DULE OD SVETOZARA SVETLE OD PETRA PECE OD ALEKSANDRA ACE I PREZIMENA OD 'IC' DANAS NAZALOST JE 'SKI'.ALI NAZALOST VREME I POLITIKA JE DONELO ONO STO JE DONELO.DA TRAGEDIJA BUDE VECA UNUCI SLAVNE SRPSKE VOJVODE HAJDUKE I CETNIKE PRIMER VOJVODA BABUNSKI DANAS U MAKEDONIJU IZJASNAVAJU SE ZA MAKEDONCIMA I GORI SU OD POTURICE U SRBIJU CRNU GORU I B.I.H. POTURCENI SRBI U SRBIJU I B.I.H.IZJASNAVAJU SE ZA BOSNJAKE A IZRODI SRBI U STARU SRBIJU IZJASNAVAJU SE ZA MAKEDONCE.CITAVO STANOVNISTVO ZAPADNE MAKEDONIJE SU SRPSKO POREKLO ALI DANAS U ZAPADNE DELOVE MAKEDONIJE JEDVA PREZIVLJAVA SRPSKI NAROD PRAVOSLAVNE VERE A SRPSKA DRZAVA TAJ SRPSKI NAROD JOS ODAVNO JE ODPISALA ZA ZVOG NARODA. SIPTARI SA KOSOVO I METOHIJE I ALBANCI IZ ALBANIJE SU DOMINANTNI I ONI ZAPDNU MAKEDONIJU NAZIVAJU SVOJU ALBANSKU POKRAINU 'ILIRDA' A TETOVO JE PROVINCIJALNI GRAD GDE SE VIJORE ALBANSKE ZASTAVE I OFICIJALNI JEZIK JE ALBANSKI JEZIK.JEDINA RAZLIKA IZMEDGU NOVOKOMPONOVANE MAKEDONCE I SRBE POTURICE JE STO SU SRBI U MAKEDONIJU POSTALI MAKEDONCI ALI SACUVALI PRAVSLAVNU VERU I SLAVE SLAVU DOK SU POTURICE POTURCENI SRBI POSTALI NAJVECI MUSLIMANI VECI MUSLIMANI NEGO MUSLIMANI ARAPI U MEKU I MEDINU SA KOJIMA NEMAJU NISTO ZAJEDNICKO NIKAKVI KRVNI I NA CIONALNI EDINTITET I POSTALI SVOM SRPSKOM NARODU NAJVECI NEPRIJATELI. I POSTALI POTURICA GORI OD TURCINA.

Mile

16.09.2021. 11:10

Makedonci su istim procesom za vreme komunizma,uradili ono što su nešto ranije njima uradili bugari,ovi gore srbima,ovi dole makedoncima. S tim što su makedonci uradili srbima, makedonizaciju. I srbi su makedoncima uradili isto,i to su svi svima radili. ZNAM SAMO,DA MAKEDONCI,SRBI,CRNOGORCI,PA ČAK I MUSLIMANI SA BALKANA,JEDINO UJEDINJENI MOGU DA BUDU RESPEKTOVANI U EVROPI! HRVATA I SLOVENACA NEMA!,PONAVLJAM NEMA! AKO SE OVI GORE NE UJEDINE,BIĆE SA NJIMA SVE TEŽE I TEŽE,I NIKO VAS NEĆE FERMATI! DRŽAĆE VAS NA UZICI,OPROSTITE NA REČ"TERAJUĆI VAS DA REŽETE NEPRESTANO JEDNI NA DRUGE". OPAMETITE SE! MADA U OVIM OKOLNOSTIMA JEDINO VAS MINI ŠENGEN MOŽE UJEDINITI,MA KOLIKO SE NEKI JOŠ NEČKAJU U SVEMU TOME.