УХАПШЕН ПА ПУШТЕН СИН ХАНКЕ ПАЛДУМ: Мирзад Бркић у Неуму присиљавао девојку на секс

О. М.

08. 09. 2021. у 06:53

МИРЗАД Бркић (36) из Сарајева, син певачице Ханке Палдум, ухапшен је у Неуму због сумње да је физички и психички злостављао 26-годишњу девојку, те је присиљавао на интимни однос мимо њене воље.

УХАПШЕН ПА ПУШТЕН СИН ХАНКЕ ПАЛДУМ: Мирзад Бркић у Неуму присиљавао девојку на секс

Фото Аваз

МУП Херцеговачко-неретванског кантона саопштио је да је случај полицији пријавила жена, у чијој је кући девојка одсела.

- Жена је у понедељак телефоном пријавила да је, у њеној кући у Неуму, М. Б. (36) физички и психички малтретирао њену 26-годишњу гошћу, те је против њене воље присиљавао на интимни однос - наводи се у саопштењу МУП ХНК.

Осумњичени је ухапшен и спроведен у Мостар на даљу криминалистичку обраду.

Обавештен је надлежни тужилац, а истрагу је преузела криминалистичка полиција МУП ХНК, чији инспектори утврђују околности и наводе из пријаве. Након испитивања Мирзад је пуштен на слободу.

Ханка Палдум, Фото Instagram/hankapaldum_official

Ханкин син Мирзад познат је по испадима и раније је, у више наврата, долазио у сукоб са законом. Као 20-годишњак претучен је испред ноћног клуба "Боеми" у који је насилно покушао да уђе, да би 2011. био рањен у пуцњави. У јануару 2014. је ухапшен након што је теренцем "нисан" у насељу Грбавица у Сарајеву слетео с пута и повредио три жене које су стајале на тролејбуском стајалишту. Утврђено је да је возио под дејством наркотика, 20 километара на час брже од ограничења. Након признавања кривице осуђен је на две године затвора, уз лечење на психијатрији и одузимање возачке дозволе на годину дана. У новембру 2014. је хапшен због поседовања дроге и нелегалног оружја, односно пиштоља.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)