ЗАГРЕПЧАНИН НОКАУТИРАО ТУРИСТУ ЗБОГ РЕТРОВИЗОРА: Немац пао мртав, није му било спаса

Novosti online

29. 08. 2021. у 12:50

У СУБОТУ је изнад плаже у Башки на острву Крку пронађено тело мртве мушке особе, а како медији сазнају, по свему судећи, ради о убиству из нехата.

ЗАГРЕПЧАНИН НОКАУТИРАО ТУРИСТУ ЗБОГ РЕТРОВИЗОРА: Немац пао мртав, није му било спаса

FOTO: Depositphotos

Наиме, у источном делу Башке званом Крицин, у уској двосмерној улици изнад плаже, возач аутомобила загребачких таблица у једном је тренутку ретровизором закачио туристу са немачког говорног подручја.

Овај се разљутио и неопрезном возачу откинуо ретровизор с аутомобила, након чега је Загрепчанин изашао из аутомобила. Након кратке свађе, возач је, како су препричали очевици, нокаутирао пешака, који је на лицу места преминуо.

Засад нема информација је ли до смрти дошло од поседица самог ударца или је несретник при паду ударио главом у тло. Више детаља о узроцима смрти би ће познато после обдукције.

Суседи кажу како је покушај реанимације страног туристе трајао скоро сат времена, али није му било спаса. Такође наводе како би возач могао бити у доби од четрдесетак година, а страдали турист десетак година старији. О јучерашњој трагедији још увек сведоче трагови крви на улици у којој се све догодило.

Полиција се данас још није службено огласила о догађају. Синоћ су саопштили како су у послеподневним сатима суботе запримили дојаву о мртвој мушкој особи.

- У послеподневним сатима полиција је запримила дојаву о мртвој мушкој особи на улици изнад плаже у Башки на отоку Крку. На месту догађаја извршен је увиђај којим је руководио заменик жупанијске државног адвоката у Ријеци - известила је Полицијска управа приморско-горанска.

На криминалистичко истраживање, стоји у саопштењу ПУ приморско-горанске, “приведена је једна особа те се наставља утврђивање релевантних чињеница и околности које су довеле до овог догађаја”. Тело страдалог мушкарца биће превезено на Завод за судску медицину и криминалистику ради обдукције.

(Нови лист)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)