СТИГЛА ГА СУДБИНА У САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ? Судило му се за убиство младића у тучи, купио је мотор и неколико сати касније погинуо!

Novosti online

07. 08. 2021. у 19:11

ВОЗАЧ мотоцикла погинуо је у петак поподне часовима у судару на жупанијском путу између Доњег Концовчака и Врховљана у Међимурју.

СТИГЛА ГА СУДБИНА У САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ? Судило му се за убиство младића у тучи, купио је мотор и неколико сати касније погинуо!

Илустрација / Фото Depositphotos

Мотоциклиста је на кривини прешао на супротну саобраћајну траку и закуцао се у два возила која су долазила из супротног правца. Од задобијених повреда преминуо је на месту несреће.

Ова саобраћајна несрећа има и језиву позадину. Како незванично сазнаје портал еМеђимурје, ради се о Матији Марчецу, једном од тројице мушкараца који су јануара 2011. године у Чаковцу претукли Томислава Пергара. Претучени мушкарац је од задобијених повреда преминуо у чаковечкој болници.

Прва пресуда за тај случај донета је тек 2017. године, а сви окривљени добили су по три године и осам месеци затвора. Међутим, Виши суд поништио је одлуку првостепеног суда и вратио на поновно суђење.

Фебура ове године донета је нова пресуда. Поновно су сва тројица осуђени на затворске казне, али овога пута оне су им чак смањене.  Неправоснашно су осуђени на две године и десет месеци затвора.

Марчец је наводно у петак купио мотоцикл, а неколико сати касније и изгубио живот возећи се на њему.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)