ВЕЛИКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ КОД ГРУДА: Пронађена марихуана, оружје и муниција

В.Митрић

02. 08. 2021. у 10:26

ПОЛИЦАЦЈИ граничне полиције Горица, су, на подручју општине Груде, успешно су остварили акцију кодног имена „Марихуана“, која је усмерена на борбу против неовлашћене производње и стављања у продају опојних дрога, рекла нам је Франка Вицан,портпаролка ГП БИХ.

ВЕЛИКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ КОД ГРУДА: Пронађена марихуана, оружје и муниција

Фото: В.М.

Откривен је засад марихуане. Током претреса, откривено је 330 стабљика марихуане, већа количина спида, седам килограма суве зељасте материје која изгледом асоцира на марихуану, две аутоматске пушке, два карабина, два пиштоља, разна муниција, већа количина мобилних телефона, ваге и друго.

Све то је одузето, а полиција трага за осумњиченима, који су у бекству, али чији је идентитет познат. У току су и друге активности у овом важном предмету.

Фото: В.М.

 

- Ово је једна у низу оперативних акција Граничне полиције Горица у борби против спречавања сваког облика криминалитета, чији припадници посебну захвалност изражавају Тужилаштву ЖЗХ и дежурном тужиоцу Јосипу Аничићу на брзој реакцији и професионализму, под чијим надзором се обављају оперативне акције.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)