ЈАКО НЕВРЕМЕ У КОСТАЈНИЦИ: Ветар подизао кровове и рушио стабла, преврнуо и камион (ВИДЕО)

Novosti online

01. 08. 2021. у 16:56

ПОДРУЧЈЕ општине Костајница је око пола 12 захватило невреме праћено олујним ветром, који је подизао кровове и рушио стабла.

ЈАКО НЕВРЕМЕ У КОСТАЈНИЦИ: Ветар подизао кровове и рушио стабла, преврнуо и камион (ВИДЕО)

Фото: Printscreen/Јутјуб/Adventures Studio

Портпарол општине Костајница Александар Пашић изјавио је да су надлежне службе на терену и да је у току уклањање поседица невремена.

– Грађани су нам пријавили да је на неколико објеката ветар скинуо цреп. Ветар је са предузећа “Протерм” скинуо кров који је пао на објекат суседног предузећа “Еуроплод” чија су стакла полупана. Са неколико стабала у граду су поломљене гране, а радници Комуналног предузећа и Цивилне заштите су на терену и уклањају порушене гране – рекао је Пашић за Српскаинфо.

Олујни вјетар кроз Костајницу је протутњао за пар минута. Забележени су и нестанци електричне енергије због квара на мрежи које је узроковао ветар. На терену су и радници “Електрокрајине”.

Снажан ветар причинио је материјалну штету и на подручју Приједора, Козарске Дубице и Цазина.

Ветар је преврнуо и камион с приколицом у месту Стијена код Цазина. Како се може видети на снимку, камиону, који је био паркиран поред пута, прво је преврнута приколица, а затим је и цео оборен.

(Српскаинфо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)