У АПАРТМАНУ НА КРКУ НАЂЕНА МРТВА ЖЕНА: Полиција ухапсила супруга - Три дана провео у стану са њеним телом

Novosti online

28. 07. 2021. у 13:40

У АПАРТМАНУ на Крку, у власништву немачке држављанке (47), пронађено је тело мртве жене, након чега је полиција ухапсила 46-годишњег немачког држављанина.

У АПАРТМАНУ НА КРКУ НАЂЕНА МРТВА ЖЕНА: Полиција ухапсила супруга - Три дана провео у стану са њеним телом

Фото: Архива ВН

Полиција је данас објавила детаље убиства које се синоћ догодило на Крку.

Јуче око 19.45 сати полиција је добила дојаву, потом је у апартману, у власништву немачке држављанке, пронашла тело мртве жене. Утврђено је да је реч о 47-годишњој немачкој држављанки.

У везу с овим несрећним догађајем доводи се 46-годишњи немачки држављанин који је синоћ ухупшен и приведен у Полицијску станицу Крк.

Нови лист сазнаје да се ради о руској држављанки настањеној у Немачкој. Пронађена је задављена у стану, а за злочин се сумњичи њен супруг. Оно што је, према свему судећи, упалило аларм код комшије који је пронашао тело биле су потпуно спуштене ролете стана, сазнање да несрећну жену нико није видео неколико дана, али и информација да је током викенда ту било вике.

Комшије препричавају како се у ноћи између суботе и недеље чула свађа и лом који је напрасно прекинут сат иза поноћи.

Идућег дана супруг је виђен како око свог белог Волва немачких регистарских таблица, паркираног на улици уз пространо двориште луксузне зграде с базеном, растројено хода и са себе скида и на тло одбацује одећу.

- Човек, иначе крупније грађе, деловао је растројено, вртео се око аутомобила и на тло бацао чарапе - рекао је један од комшија који је сведочио том догађању.

- Било ми је чудно, овај је бесциљно ходао двориштем го до појаса, али се нисам хтео мешати, тим више што тог човека нисам знао од раније, а и претпоставио сам да некаква свађа онде даље траје - каже комшија који је и сам био шокиран сазнањем да се ту догодио злочин.

У сваком случају, наводно је власник остатка куће, иначе грађевински предузетник пореклом из Славоније, дошао у други стан па се, након што је ваљда и сам схватио да се у стану нешто чудно догађа, одважио да уђе у суседни, где је пронашао мртву жену.

(Index.hr)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)