БРУКА У ПОТОЧАРИМА: Ратне заставе на "Маршу мира" (ФОТО)

Novosti online

11. 07. 2021. у 09:01

ТЗВ. "Марш мира Незук – Сребреница", који је синоћ стигао у Поточаре, обележиле су заставе злочиначке муслиманске војске, тзв. Армије БиХ.

БРУКА У ПОТОЧАРИМА: Ратне заставе на Маршу мира (ФОТО)

Фото: Принтскрин

Осим застава злочиначке муслиманске војске, на "Маршу мира" биле су видљиве и заставе Албаније.

Иако су одређени политичари указивали на то да се у Поточарима спроводи политичка пропаганда, муслимански политичари и антисрпски настројене политичке опције одговарали су да се само ради о одавању почасти жртвама.

Ипак, политичке поруке су својствене за свако обележавање злочина над муслиманима у Сребреници, што не изостаје ни ове године.

У маршу је учествовала и група младића и девојака са транспарентом - Деца бораца Сребренице, иако је познато да је муслиманска војска из Сребренице починила стравичне масакре над Србима у селима око Сребренице.

Такође, истакнут је и транспарент са именом криминалца и једног од команданата те "армије" Ејупа Голића, иначе веома блиског сарадника ратног злочинца Насера Орића.

Са друге стране, јуче је на гробљу у Братунцу у миру и без сличних инцидената одржан парастос српским жртвама средњег Подриња.

У Подрињу су хорде Насера Орића 1992. године злочиначки усмртиле 3267 Срба. Насерове жртве биле су жене, деца и старци и ово је један у низу злочина без казни.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (25)