СТРАВИЧНО УБИСТВО У САРАЈЕВУ: Хицима из пиштоља убио супругу, у кући пронађене бомбе?

Новости онлине

04. 07. 2021. у 21:01

ОПЕРАТИВНИ центар Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево је у 17.30 сати обавештен да је на подручју општине Нови Град Сарајево дошло до употребе ватреног оружја којом приликом је једна особа смртно страдала, саопштено је из МУП-а Кантона Сарајево.

СТРАВИЧНО УБИСТВО У САРАЈЕВУ: Хицима из пиштоља убио супругу, у кући пронађене бомбе?

Фото: Д. Поздеровић

На место догађаја упућено је више патрола полиције, као и екипа Завода за хитну медицинску помоћ Кантона Сарајево који су констатовали смрт женске особе иницијала А.К. (1987).

Предузимајући интензивне мере и радње на проналаску извршиоца кривичног дела "убиство" који се након извршеног кривичног дела удаљио са места догађаја, полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево су око 19 сати пронашли и лишили слободе осумњиченог иницијала Е. Х. (1986) из Сарајева.

О свему је упознат и дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево који је изашао на место догађаја и руководи увиђајем.

Више информација ће бити познато након завршног увиђаја. У кући су наводно пронађене и бомбе.

Како преноси медији, осумњичени је наводно хицем из пиштоља усмртио супругу с којом је већ шест година био у браку и имају једно малолетно дете. Ухапшени је одраније познат полицији.

(Аваз)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)